Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Anvelopele Kenda Bear Claw,potrivite pentru sezonul rece


Anvelopele Kenda Bear Claw,potrivite pentru sezonul rece
  02.09.2014

Anvelopele sunt o investitie importanta care contribuie la cresterea performantei vehiculului vostru. Inainte sa va achizitionati un nou set de anvelope, trebuie sa va puneti intrebari referitoare la ce anume doriti sa cumparati. Vreti ca noile cauciucuri sa ofere performanta, sa fie durabile sau sa se comporte bine in noroi si zapada? Vreti tractiune maxima sau o aderenta cat mai buna?


Anvelopele quad sport de la Kenda sunt special create pentru zapada si suprafete acoperite de gheata, pentru a va putea bucura de ATV-ul vostru indiferent de sezon. Aceste anvelope sunt bune pentru zone cu zapada compactata, insa se descurca foarte bine si in zone cu zapada mai adanca.In plus, Kenda a incorporat un compus special de cauciuc pentru temperaturi joase pentru a imbunatati tractiunea intr-un mediu rece, cu gheata. Anvelopa este usoara pentru a permite cauciucului sa se expandeze la viteze mari, ajutand totodata si la amortizarea socurilor aparute la denivelari. 

Chiar daca aceste anvelope nu exceleaza intr-o zapada afanata si nici pe o suprafata intarita, Kenda a facut o multime de imbunatatiri, reusind sa ofere un produs cu tractiune si control foarte bun.

Anvelopele sunt disponibile in urmatoarele dimensiuni: AT25x8R12, AT25x10R12, AT26x9R12, AT26x9R14, AT26x11R12 si AT26x11R14.

Daca doriti sa achizitionati acest model de anvelope,puteti sa comandati din magazinul nostru online.ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO
 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate