Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Anvelopele ITP BajaCross sunt disponibile in noi dimensiuni


Anvelopele ITP BajaCross sunt disponibile in noi dimensiuni
  29.04.2010

Urmarind succesul inregistrat de gama Baja cu anvelopele deja cunoscute BajaCross UTV, ITP si-a extins gama cu noi dimensiuni 26x9R-12 si 26x11-12.

BajaCross sunt fabricate din 8 straturi si au o constructie cu 25% mai rezistenta, rezultand astfel intr-o durabilitate ridicata. Compusul de cauciuc cu o durata de utilizare extinsa si modelul inovator suprapus al crampoanelor, va ofera o plimbare lina si fara surprize, precum si o uzura mult mai lenta. De remarcat este ca acest model are cea mai lunga durata de utilizare din toate modelele produse de ITP pana acum.

Crampoanele adancite contribuie la duritatea canturilor in timp ce cauciucul se uzeaza, pentru prformante controlate pe intreaga perioada de utilizare. Modelul suprapus al crampoanelor imbunatateste protectia, in timp de Rim Guard-ul adancit ofera cea mai buna protectie tip wheel lip din industrie. In ciuda rezistentei si a duritatii, BajaCross beneficiaza de o carcasa cu un design avansat, care ofera cea mai confortabila plimbare si o manevrare foarte buna.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate