Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Amatoya ar putea fi ATV-ul viitorului


Amatoya ar putea fi ATV-ul viitorului
  28.06.2010

Ati mai vazut vreodata un ATV pentru pompieri? Daca nu, acum aveti ocazia sa admirati vehiculul Amatoya, care arata ca si cum tocmai ar fi coborat dintr-o pelicula SF. Chiar asa si este, cu un design futurist, deoarece deocamdata este in stadiul de concept.

Amatoya a fost schitat si pus pe hartie de Liam Ferguson, un student talentat care a castigat in acest an, premiul James Dyson pentru acest concept. Vehiculul, asa cum I se precizeaza in fisa de prezentare, ar putea fi folosit de pompieri in zone de padure, in care accesul cu alte masini ar fi, practic, imposibil. Informatii despre specificatii tehnice ale acestui ATV nu se cunosc, dar ce mai conteaza cand designul iti ia ochii. Masinaria este in asa fel proiectata incat sa-l protejeze pe sofer in cazul in care este surprins de flacari si, de asemenea, sa reziste la expunerea prelungita la foc.

Pentru acest proiect, Liam a primit un premiu de 4000 dolari si posibilitatea de a face o excursie in Marea Britanie, pentru a vizita  Dyson Research Design and Development Centre, casa inventatorului James Dyson.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate