Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Alegerea anvelopelor potrivite pentru ATV-ul dvs.


Alegerea anvelopelor potrivite pentru ATV-ul dvs.
  03.06.2014

ATV-ul este alegerea perfecta pentru munca,dar si pentru distractie.Avand anvelopele potrivite,puteti merge pe noroi,asfalt si nisip ,insa cel mai frumos este atunci cand te plimbi prin padure pe acele poteci noroioase,balti sau prin locuri mlastinoase.
Mai jos,aveti prezentat cateva modele pentru alegerea anvelopelor potrivite pentru noroi:


GBC Mud Buster

Alegand acest model de anvelope veti simti ca pur si simplu zburati peste noroi indiferent cat de mare sau de adanc este acesta,avand si un profil de autocuratare .Acest pneu este ideal si pentru zapada,avand o rezistenta marita,se "lipeste" de teren si are o aderenta buna chiar si viraje abordate mai agresiv.

M962 Mud Bug

Cu acest pneu puteti sta fara griji ca noroiul nu va ramane pe cauciuc,acesta fiind impins spre exteriorul anvelopei si in acelasi timp va ofera si o garda la sol mai ridicata.Pneul este fabricat din 6 straturi de cauciuc suprapuse,iar acest lucru reflecta ca sunt foarte rezistente si nu trebuie sa va faceti griji in privinta penelor.

Maxxis Mud Bug

Cu acest pneu veti sta departe de noroi,datorita distantei mari dintre papuci,fiind unul din cele mai populare modele alese pentru noroi care mareste si garda de la sol.

Bridgestone Mud Hook Xxtreme

Un atuu al acestei anvelope sunt micile urechi incastrate si creste destul de profunde,construita din 6 starturi de cauciuc,astfel devenind una din cele mai rezistente anvelope.

Bridgestone ATV Mud Hook

Acest tip de anvelopa este printre favoritele riderilor de ATV-uri,acestea avand crestele mai mici si mai dese sunt perfecte pentru noroi cat si pentru alte tipuri de teren.Acest pneu se gaseste aproape in toate marimile pentru toate modelele de ATV-uri.

In ceea ce privesc anvelopele pentru un ATV,un pneu bun face diferenta de cele mai multe ori in teren,de aceea este important sa alegeti anvelopa potrivita pentru terenul pe care doriti sa il explorati,dar si stilul de condus abordat.

Acestea sunt cateva exemple de anvelope de noroi de unde puteti alege,insa pe piata exista mai multe optiuni,cum ar fi cele de la Dunlop,Michelin sau alti producatori cunoscuti.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate