Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Adrian Raduta si Razvan Irimescu victoriosi la Ciolpani


Adrian Raduta si Razvan Irimescu victoriosi la Ciolpani
  10.05.2010

Campionatul Est-European de Motocross a strans anul acesta 80 de piloti din intreaga Europa:  Bulgaria, Macedonia, Moldova, Austria, Ungaria, Grecia si Romania. Acestia au luat startul weekend-ul trecut, pe circuitul de motocross de la Ciolpani, loc in care s-au desfasurat doua competitii: Campionatul National de Motocross (etapa a doua) si etapa a patra pentru Campionatul Est-European. Adrian Raduta a participat la ambele evenimente si a reusit sa incante spectatorii prezenti la Ciolpani, castigand ambele manse si oferind un adevarat spectacol suporterilor.

Ciprian Popescu, reprezentant al clubului Dual Racing care este si co-organizator al acestui eveniment: „Am avut parte de doua zile pline de spectacol si sunt foarte multumit ca toti pilotii au apreciat traseul de aici de la Ciolpani. Au venit aici cei mai buni piloti din estul Europei si este foarte important ca am avut doi piloti romani care au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, Adrian Raduta la clasa MX1 si Razvan Irimescu, la clasa ATV”.

Sambata, 1 mai, a fost ziua antrenamentelor libere si a sesiunilor de calificare, iar duminica pilotii au luat startul la clasele MX1, MX2, MX3, MX85, MX65 si ATV-uri.

Adrian Raduta a declarat: „Am avut probleme sambata cand, din cauza presiunii, nu am reusit sa ma concentrez foarte bine si am avut timpi mai slabi decat rivalii mei. Duminica lucrurile au revenit la normal si sunt foarte fericit ca am reusit sa castig ambele manse la clasa MX1. Este un rezultat foarte important pentru mine, atat pe plan national, dar mai ales in Campionatul Est-European de Motocross”.

Ceilalti piloti Top Cross TCS au fost: Julian Raduta (locurl 10 la clasa MX2), Virgil Corbea (locul 6 la MX2 Juniori), Ionut Corbea (locul 6 la MX85) si Alin Gradinaru (locul 4 la MX65). Razvan Irimescu este castigatorul pentru clasa ATV.

Cu ajutorul acestui eveniment s-a organizat si o strangere de fonduri pentru copiii de la Centrul Scolar nr 3 pentru hipoacuzici: „Acesta este doar primul eveniment initiat de cele doua cluburi organizatoare pentru sustinerea acestui centru scolar. Zambetul lor la finalul evenimentului a fost cea mai frumoasa rasplata pentru noi”, a adaugat Ciprian Popescu.

fotografii: Top Cross TCS

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate