Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Air Adjustable Back Rest pentru orice ATV


Air Adjustable Back Rest pentru orice ATV
  06.10.2010

Totalitatea condițiilor materiale care asigură o existenta plăcuta si comoda. Aceasta este defintia cuvantului confort si de ea au tinut cont si cei de la Montana Jack, atunci cand au creat suporturile pentru spatarul scaunului ATV-ului.

Se instaleaza extrem de usor, este rezistent la apa si se poate adapta oricarui spatar care trebuie “inmuiat”. Daca este sa citim ce scrie in certificatul sau de nastere, la nume este trecut Air Adjustable Back Rest. Adica,  fermitatea sau “moliciunea” respectivului accesoriu poate fi reglata. Cum? Ganditi-va la o saltea pe care o folositi pe plaja, vara si veti intelege sistemul de functionare. Nu trebuie decat sa desfaceti un fermoar, sa descoperiti supapa si sa-l alimentati....cu aer.

Accesoriul se poate atasa pe orice model de cutie ATV, datorita unui suport prevazut cu nituri care-l “lipeste” de respectivul box. De asemenea, acest suport este prevazut cu benzi cu arici pe care se va atasa “saculetul” propriu-zis, care va va face calatoria extrem de placuta. 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate