Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Acerbis are gama Condor pentru off-road


Acerbis are gama Condor pentru off-road
  25.09.2014

Nu mai trebuie sa cautati echipamentul moto care sa se asorteze cu modelul castii sau cu alte accesorii. Acum gama Condor de la Acerbis compusa din pantaloni, camasa si casca este exact pentru cei pretentiosi la capitolul trend.

Confectionata din poliester, camasa are un design placut, cu forma V la gat, iar mansetele prevazute cu elastic  nu incomodeaza in timpul pilotarii. Tricoul are o grafica agresiva,extrem de stilizata,care acopera mare parte a suprafetei accesoriului. Dar acest aspect nu face decat sa dea personalitate echipamentului.

Pantalonii, la randul lor, au un design care se potriveste cu tricoul, si sunt, de asemenea, confectionati din poliester, cu insertii de nailon in zonele care intra in contact cu saua. Portiunile care in caz de lovitura sau abraziune ar fi cele mai predispuse (genunchi) au, de asemenea intarituri. Interiorul pantalonilor dispune de un material din plasa, care permite o buna ventilare in zona genunchilor.

Tot din familia "Condor" face parte si casca ce dispune de acelasi colorit si de aceeasi stilizare ca si echipamentul. Realizata din material rezistent, ABS, este prevazuta in interior cu material respirabil, detasabil si care nu provoaca alergii. Sistemul de prindere este performant, inel dublu, ceea ce permite o buna fixare in timpul rularii, ventilarea este optima, iar greutatea de 1.350 de grame. (± 50 gr.) o califica pentru titlul de accesoriu de calitate.Acerbis slideshow


ATVROM SPORT- importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate