Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Accesorii Pure Polaris pentru modelul RZR 4


  21.01.2010

Noul Polarsi Ranger RZR 4 are toate atributele si performanta modelelor din familia Ranger RZR si in plus poate transporta 4 persoane. Si asemeni tuturor vehiculelor Polaris Side by Side, Pure Polaris este gata sa accesorizese cel mai nou model.

Mai exact, sunt disponibile peste 80 de accesorii Pure Polaris. Iar cu ajutorul tehnologiei proprii Lock & Ride®, acestea se pot monta sau demonta in doar cateva secunde. Accesoriile Pure Polaris sunt usor de instalat, se potrivesc perfect si va personalizeaza vehiculul.

Printre accesoriile disponibile pentru modelul RZR 4 enumeram: plafon, prelata, rear panel si rear step panel.

Plafonul va va proteja de soare si ploaie, in timp ce aerul este recirculat. Este fabricat din polietilena si poate fi folosit in orice anotimp. Alt accesoriu este copertina cu usi si geamuri cu fermoar si luneta. Se poate monta foarte rapid si este rezistent. Bara spate va ajuta pasagerii sa se urce si sa coboare din vehicul. Este fabricata din otel cu vopsea pulverizata.

Mai multe accesorii si informatii gasiti si pe site-ul oficial Polaris RZR 4: http://
www.polarisindustries.com/en-us/ATV-RANGER/2010/Parts-Accessories/Pages/Build-Quote.aspx?modelid=rangerrzr4&chassis=rzr4.

foto @
utvguide.net

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate