2021 Kawasaki Mule

2021 Kawasaki Mule

17.07.2020

Modelele side-by-side Kawasaki Mule 2021 sunt veritabili „cai de munca”. Vin inzestrate cu o motorizare eficienta, dotari complete si atribute tehnice inalte.

Kawasaki Mule SX 4x4 este un vehicul compact capabil sa duca la bun sfarsit activitati din preajma gospodariei, fermei, cabanei si chiar pe platforme industriale. Motorizarea de 401cc si 13cp asigura o putere suficienta pentru aplicatii de dificultate medie, iar datorita suspensiilor tip MacPherson, a franelor hidraulice cu actionare precisa si a cadrului rezistent, dar usor din otel, acest SxS Kawasaki ofera siguranta sporita la pilotarea pe orice teren, indiferent de conditii. In completarea acestor dotari, Mule SX vine echipat cu o bena generoasa ce poate incarca pana la 181 kg, un spatiu de depozitare etans cu o capacitate de pana la 60L si ghidon reglabil.

Kawasaki Mule Pro-MX este un SXS utilitar echipat cu motor pe injectie de 695cc 44cp, 1 cilindru, 4 timpi, racit cu lichid care se remarca prin bena incapatoare si poate efectua fara probleme transporturi cu gabarit crescut pentru a reduce semnificativ timpul de lucru. Servodirectia EPS, diferentialul blocabil spate si suspensiile optimizate contribuie la manevrabilitate si control de top.

Kawasaki Mule Pro-DX este proiectat pentru munca pe teren accidentat sau pe platforme industriale si se bazeaza pe un motor Diesel de 1000cc 24cp cuplat la o cutie de viteze automata CVT cu 2 trepte si marsarier. Consumul optim al motorului alaturi de rezervorul de 30L permit o autonomie extinsa. Un side-by-side utilitar robust si compact, care permite pilotului sa se strecoare aproape oriunde pentru a rezolva sarcini de lucru diversificate.

Kawasaki Mule Pro-DXT este varful de lance al seriei de vehicule utilitare Kawasaki. De la motorizarea eficienta in 3 cilindri cu o capacitate de 1000cc si 24 cp pana la cutia de viteze automata CVT, fiecare componenta a acestui vehicul este strict dedicata eficientizarii sarcinilor si micsorarii timpului de lucru. Cea mai importanta caracteristica a modelului Pro-DXT este sistemul Trans Cab ce permite rabatarea banchetei din spate, astfel incat utilizatorul sa poata alege intre transportarea mai multor pasageri sau a unei cantitati crescute de marfa. Farurile puternice pe LED permit efectuarea drumurilor si pe timp de noapte in conditii optime. Un SXS utilitar de exceptie, complet pregatit sa duca la capat orice sarcina.

Te-ar putea interesa si:

Vespa lanseaza scuterul 946 Dragon in editie limitata

Legenda. Mit. Simbol. Istorie si avangarda, spirit stravechi si inginerie moderna - toate se imbina pentru a da nastere scuterului in editie limitata, Vespa 946 Dragon, precum si jachetei exclusive, Varsity.  Vespa, dintotdeauna o emblema a spi...

Citeste mai mult