Gama 2021 Can-Am Renegade

Gama 2021 Can-Am Renegade

04.08.2020

ATV-urile Renegade din sezonul 2021 se afirma prin dotarile standard complete si prin look-ul agresiv, potrivit performantelor.

Can-Am Renegade DPS 650 T '21 impresioneaza prin motorizarea Rotax eficienta si dotarile multiple. Un ATV Bombardier dedicat adevaratilor fani ai off road-ului care doresc o aventura plina de adrenalina. Modelul de fata ofera 59 CP, si beneficiaza de sistem de control al acceleratiei iTC (Intelligent Throttle Control). Motorul vine cuplat la o cutie automata CVT, cu trepte P / R / N / H / L si frana de motor standard. Riderul dispune de tractiune selectabile 2WD / 4WD cu sistem BTC, la care se adauga servodirectia DPS cu rol in reducerea oboselii resimtite la traseele lungi.
Un atu important il constituie dotarea cu suspensia fata cu brat dublu in forma de A si bara stabilizatoare, cursa de 233mm, cu amortizoare pe ulei si suspensia spate independenta TTI, cursa de 251mm. Jantele de 12 inch din aluminiu confera un aspect agresiv. Vizibilitatea pe timp de noapte este asigurata de sistemul de iluminare cu 4 faruri (putere totala 240 W).

Can-Am Renegade X xc 650 T 2021 ofera 59 CP si imbina performanta demonstrata in curse cu siguranta pentru a-si purta pilotul pe terenuri dificile. Cele trei moduri de pilotare, ECO, Standard si Sport, servodirectia Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), amortizoarele performante Fox Podium ajustabile si puterea motorului Rotax amplificata de sistemul Intelligent Throttle Control (iTC) garanteaza o experienta de riding palpitanta si sigura.

Can-Am Renegade X xc 1000 T '21 este complet echipat pentru o aventura pe trasee off road si aduce performante dovedite pentru a-si dovedi utilitatea inclusiv in cadrul aplicatiilor de munca solicitante. Se bazeaza pe motorul Rotax 1000, V-Twin, 82 CP. Acest ATV Bombardier permite o capacitate de remorcare de 750 kg, fiind un vehicul practic pentru transportul de incarcaturi grele. Manevrabilitatea inalta este garantata de tehnologia moderna (moduri selectabile 2 WD/ 4WD, servodirectie, control al tractiunii si multe altele), la care se adauga suspensiile avansate marca Fox si franele puternice. Un ATV din clasa superioara ideal pentru veteranii sportului care doresc sa faca un upgrade la un model de capacitate mai mare, precum si pentru cei care practica un stil de pilotare agresiv.

Can-Am Renegade X xc 1000R '21 are in dotare motorul Rotax 1000R de 976cc, V-Twin, 91cp, EFI. Detine specificatiile pachetului X xc, promitand pasionatilor de off road o experienta de pilotare la un nivel superior.

Te-ar putea interesa si:

Brandul austriac introduce gama 2025 KTM Motocross

Dupa ultimul update la gama complet reproiectata 2023 KTM SX, lineup-urile 2025 KTM SX si 2025 KTM SX-F ridica stacheta in ceea ce priveste conexiunea cu riderul si controlul. Concepute sa ofere riderilor mai mult control decat inainte, seriile 20...

Citeste mai mult