Kawasaki va introduce un nou SXS sport

Kawasaki va introduce un nou SXS sport

01.08.2019

Constructorul Kawasaki a anuntat recent ca intentioneaza sa introduca pe segmentul de UTV-uri un nou model side-by-side sport. Anuntul a fost facut sub forma unui teaser video. Lungimea scurta a videoclipului nu iti permite insa sa iti faci o parere per ansamblu, dezvaluind doar partea frontala (invaluita in umbre) a noului SXS Kawasaki. Se pare totusi ca vehiculul beneficiaza de suspensii cu cursa lunga si de latime mai mare.

Conform zvonurilor, noua propunere Kawasaki pentru sezonul 2020 se adreseaza in special riderilor care practica un stil de pilotare mai agresiv. Cockpit spatios, bare de protectie pe fata si pe spate, protectie usa, un design care subliniaza interesul pentru siguranta la rulare in medii cu teren dificil. Schite ale proiectului circula pe internet, iar expertii in domeniu sunt de parere ca „bestia” se va impune prin putere si durabilitate crescute. Totodata, se pare ca vehiculul este destinat sa se afirme pe sectiunile tehnice, iar designul sau pare inspirat de modelele de curse. Presupunerile specialistilor merg mai departe, comparand pozitionarea inaltata a scaunului pilotului cu designul platformei pentru RZR. Suntem curiosi si daca intr-adevar motorul din dotare este unul cu trei cilindri in linie si daca radiatorul va fi pozitionat in spate pentru racire optima si prevenirea patruncerii noroiului de pe traseu.

Una peste alta, se pare ca producatorul Kawasaki are in plan sa treaca la alt nivel si sa isi consolideze pozitia pe piata de SSV-uri.
Vestea buna pentru offroad-istii de pretutindeni este ca acest side-by-side Kawasaki va fi dezvaluit oficial pe 7 octombrie a.c.

 

Te-ar putea interesa si:

Vespa a prezentat scuterul 946 Dragon si geaca Varsity

Vespa celebreaza Anul Dragonului in Hong Kong, dezvaluind scuterul 946 Dragon si jacheta Varsity Vespa, o emblema nemuritoare pentru spiritul liber si stilul de viata italian, paseste intr-o noua era lansand editia limitata exclusiva Vespa 946 Dra...

Citeste mai mult