2020 Polaris RZR XP Turbo S Velocity

2020 Polaris RZR XP Turbo S Velocity

17.07.2019

Cea mai importanta veste de la Polaris pentru sezonul 2020 se refera la adaugarea in lineup-ul de side-by-side-uri sport a editiei Turbo S Velocity. Modelul a primit imbunatatiri semnificative la capitolul geometrie, sasiu si ambreiaj, iar amortizoarele reglabile Walker Evans 3.0 Velocity au fost preferate in defavoarea celor Fox prezente pe versiunile anterioare.

Inginerii Polaris si-au propus sa faca din acest vehicul 72″ un partener off road caruia sa nu ii lipseasca absolut nimic din ce este nevoie pentru o experienta memorabila pe traseu, indiferent de conditii. Noua „bestie” este disponibila in versiunile cu configuratie in 2 si 4 locuri si se afirma pe segmentul de side-by-side-uri cu latimea de 72 inch prin puterea de top (168 cai putere) si manevrabilitate de invidiat pe orice tip de teren.

Cele doua modele SXS Polaris, XP Turbo S Velocity si XP 4 Turbo S Velocity sunt disponibile cu schema de culoare Titanium Metallic.

 

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM X-BOW GT-XR

X-BOW GT-XR este special conceput pentru cei care vor sa experimenteze adrenalina unei masini de curse. Acest sportscar de ultima ora este un vehicul legal de strada si furnizeaza o dinamica neimblanzita, se distinge printr-un design radical si aduce...

Citeste mai mult