Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2020 Kawasaki Z650 - optimizari


2020 Kawasaki Z650 - optimizari
  03.01.2020

Producatorul japonez a updatat sportivele Z650 si Z900. Cele doua motociclete Kawasaki naked de serie Z au primit pentru sezonul 2020 o serie de modificari ridicand standardele in materie de tehnologie.

In ceea ce priveste modelul de talie medie Kawasaki Z650 ABS 2020, punctele forte consta in manevrabilitatea si franarea de precizie. Sa nu uitam de look-ul agresiv pe placul iubitorilor de viteza, creat in stilul minimalist Sugomi ce se bazeaza pe renuntarea la detaliile inutile, si care este subliniat de farurile cu LED si unghiurile ascutite.

Riderul va aprecia cu siguranta noul dashboard cu ecran color TFT de 4.3-inch. Acest display modern ofera absolut toate datele necesare unei experiente optime de pilotare. Faciliteaza inclusiv conectivitatea Bluetooth prin intermediul smartphone si permite integrarea aplicatiei sofisticate Rideology app. (acces la informatii despre traseu, vehicul, setari, alerte apeluri si email, posibilitatea customizarii afisajului etc.).

Ai un insotitor? Nu va exista nicio problema legata de confort pentru ca saua pasagerului a primit imbunatatiri.

Merita amintita si dotarea cu anvelope Dunlop Sportmax Roadsport 2 care contribuie la o manevrabilitate mai usoara, alaturi de sistemul optimizat de suspensii si designul ergonomic.

Nu in ultimul rand, motorul cu 2 cilindri, 4 timpi, pe racire cu lichid se conformeaza normelor Euro4 in scopul reducerii emisiilor.

Despre Z650 stim ca era deja cea mai agila motocicleta din clasa sa. Pentru sezonul 2020, modelul 649cc ramane la inaltime prin atributele tehnice si promite sa fie un partener de incredere pentru tranzitul urban de zi cu zi, dar si pentru o evadare de weekend in afara orasului.

 

 

Mai jos puteti urmari videoclipul oficial de prezentare a motocicletei Kawasaki Z650 ABS 2020

Tag-uri

motociclete kawasaki, z650, supernaked, motocicleta 649cc, sport street, naked,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate