Roadstere 2020 Can-Am Spyder F3

Roadstere 2020 Can-Am Spyder F3

13.02.2020

Lineup-ul Can-Am Spyder F3 este compus in sezonul 2020 din cinci modele, fiecare cu variante de culoare distincte si ofera performante marite fata de vehiculele cu trei roti din gama anterioara. De la modelul de baza F3 pana la versiunea Limited sau cea F3-S Special Series, fiecare roadster Bombardier este pregatit sa ofere cele mai bune conditii de confort la pilotare si manevrabilitate superioara. Descopera prin ce se diferentiaza roadsterele BRP Spyder F3-S Special Series si F3 Limited!

In primul rand, SPYDER F3-S SPECIAL SERIES 2020 atrage atentia prin schema de culoare Liquid Titanium si aspectul sporty, cu contururi agresive. Atitudinea indrazneata este subliniata si de jantele negre din aluminiu, cu 6 spite pe fata.

Livrarea puterii nu este o problema pentru acest roadster echipat cu motor Rotax 1330 ACE, 3 cilindri in linie, pe racire cu lichid, injectie electronica. Capabil de un maximum de 115 cai, F3-S Special Series va oferi la fiecare plimbare o experienta antrenanta. Motorul vine cuplat la o cutie de viteze semi-automata cu 6 trepte de viteze. La nivel de sasiu merita mentionata echiparea cu suspensia fata cu brat dublu in A si bara anti-ruliu alaturi de amortizoarele Fox Podium cu cursa de 129mm pe fata si cu amortizoare Sachs pe spate (132mm), la care se adauga franele Brembo pe disc. Riderul nu poate fi decat incantat in ceea ce priveste instrumentarul: un ecran LCD cu display color 7.8-inch care permite accesarea usoara a datelor despre vehicul si calatorie (vitezometru, tahometru, odometru, consum combustibil, moduri Eco si Sport, temperatura, lumini, ceas etc.).

Pentru un plus de siguranta, Spyder F3-S Special Series detine o serie de sisteme electronice avansate: controlul stabilitatii (SCS), control al tractiunii (TCS), ABS, DPS (cu rol in diminuarea oboselii resimtite dupa o zi lunga), control la urcare pantelor (Hill Hold Control), plus anti-furt (Digitally Encoded Security System). Din pachetul standard mai fac parte urmatoarele dotari: Electronic cruise control, faruri halogen (55/60-W), lumini LED integrate, saua confortabila de inaltime 675mm pe negru cu cusaturi pe portocaliu. De asemenea, pilotul poate alege dintr-o varietate larga de accesorii cum ar fi: un spatar special creat pentru suport lombar (spatarul poate fi detasat), portbagaje, sistem de sunet MTX si multe altele .

Te-ar putea interesa si:

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tuturor pasionatilor de aventura off-road ...

Citeste mai mult