2020 Can-Am Maverick X3 Turbo RR depaseste Polaris RZR

2020 Can-Am Maverick X3 Turbo RR depaseste Polaris RZR

27.08.2019

Can-Am a dezvaluit lineup-ul 2020 de ATV-uri si side-by-side-uri, iar modificarile in ceea ce priveste modelul Maverick X3 subliniaza puterea crescuta.

Noul model SSV Maverick X3 RR este acum capabil sa livreze 195 cai putere, ceea ce il plaseaza in topul side-by-side-urilor cu valente sportive, ideale pentru pilotare agresiva in off road. Modelul Maverick Turbo R poate furniza 172 cai putere. Motorizarea 900cc pe racire cu lichid ramane aceeasi, in schimb pachetul RR utilizeaza un motor turbo mai mare si intercooler.

 

Va reamintim ca Maverick X3 dispune de trei motorizari diferite. Modelul de baza ofera 120cp, modelele Turbo R ofera pana la 172 cp, iar noile SXS-uri RR pot atinge maximum de 195 cp, fapt care aduce suprematia Can-Am in fata constructorului Polaris, concurent in aceeasi clasa cu agilul RZR.

Multe modificari au fost aduse lineup-ului Maverick pentru sezonul 2020. Printre altele, modelele late de 72 inch primesc suspensii imbunatatite, garda la sol marita (cu 1 inch) de 16 inch. Toate modelele X rs, ideale pentru traseele off road stancoase si dificile, cu teren variabil, au in dotare anvelope mai mari.

De asemenea, side-by-side-urile Maverick X3 X rc Turbo RR si Maverick X3 X rs Turbo RR primesc noi jante si anvelope pentru un look modern, in vreme ce puternicul SXS X rc Turbo RR vine cu anvelope 32-inch Maxxis Liberty.

La nivelul intregului lineup se observa un nou display digital. Modelele de baza vin echipate cu ecran multifunctional 4.5 inch, in vreme ce toate SSV-urile X3 cu pachet X beneficiaza de display digital 7.6 inch.

Noi modele au fost incluse in sezonul Maverick 2020, precum Maverick X3 RS Turbo R, construit sa cucereasca dunele de nisip gratie latimii sale. O noua aditie in gama o constituie side-by-side-ul cu 4 locuri destinat traseelor noroioase si cu apa adanca - Maverick X3 MAX X mr Turbo RR. Acesta din urma vine echipat cu o noua motorizare RR.

 

 

Te-ar putea interesa si:

Binder si Miller aduc puncte pentru Red Bull KTM Factory Racing in Runda 2 

Brad Binder s-a clasat pe locul al 4-lea si Jack Miller pe 5 pentru a incheia inca un weekend competitiv MotoGP pentru Red Bull KTM Factory Racing. A fost al doilea Mare Premiu din campanie si doar al cincilea desfasurat pe Circuitul International Al...

Citeste mai mult