2019 Kawasaki Z900 RS Cafe

2019 Kawasaki Z900 RS Cafe

29.10.2018

Așa cum a promis, producătorul japonez de motociclete Kawasaki aduce noi scheme de culoare și grafică, precum și alte îmbunătățiri modelului 2019 Kawasaki Z900 RS Cafe. Prin varianta Cafe derivată din modelul Z900 RS, constructorul se apropie de iubitorii stilului retro pe care îl aduce la standarde moderne.

Conform inginerilor Kawasaki, Z900 RS și Z900RS Cafe se evidențiază prin caracterul old school nu doar ca aspect, dar și prin puterea de vârf și oferă o notă auditivă asemănătoare legendei Kawasaki Z1 lansată în 1972.

Kawasaki a declarat că modelul Z900RS Café a fost „dezvoltat pentru riderii în căutarea unei motociclete heritage cu caracter care să ofere tehnologie modernă și manevrabilitate la standardele prezentului”.

Versiunea Café are în componență un motor 948cc cu 4 cilindri în linie, DOHC care produce un cuplu senzațional și dispune de cadru trellis.

Ca noutăți la capitolul tehnic, motocicleta 2019 Café vine echipată cu furca față 41 mm, ambreiaj Assist and Slipper, sistem Kawasaki Traction Control (KTRC) și sistem de esapamanet optimizat pentru un sunet deosebit.

Trăsăturile exclusive ale Café-ului Z900RS curpind următoarele: un sistem de evacuare realizat din oțel inoxidabil, ghidon de culoare neagră, o carcasă nouă pentru motor.

Scheme de culoare: Vintage Lime Green (verde) și Metallic Graphic Gray (gri)

Un competitor pe piață pentru motocicleta 2019 Kawasaki Z900RS Cafe este modelul racer propus de Ducati, Scrambler.


Tehnologii din dotarea modelului Z900 RS Cafe 2019:

- sistem Ergo-Fit: îi avantajează pe orice rideri, indiferent de statură, oferind confort îmbunătățit la rulare.
- ABS (Anti-lock Brake System)
- ambreiaj Assist & Slipper
- KTRC
- indicator de rulare Economic: apare în instrumentarul digital și are rolul de a eficientiza consumul de combustibil.

 

 

 

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Spyder RT

Echipat cu un motor eficient Rotax 1330 ACE, roadsterul Can-Am Spyder RT raspunde cu precizie la fiecare comanda, fie ca strabati 406 km cu un singur plin sau te bucuri de acceleratie maxima pe drumuri serpuitoare. 2024 Can-Am Spyder RT, un parten...

Citeste mai mult