2019 Yamaha Wolverine X2

2019 Yamaha Wolverine X2

11.06.2018

Constructorul american Yamaha Motor Corp. a introdus recent pe piata de UTV-uri modelul cu doua locuri 2019 Yamaha Wolverine X2, un vehicul 4x4 off road destinat pilotilor cu spirit de aventura carora le place sa exploreze si cauta mereu noi provocari pentru a-si pune in valoare potentialul pe trasee dure, dificile. Noul model este capabil sa livreze fiabilitate si durabilitate superioare, oferind balanta perfecta intre capacitati, confort si incredere in abordarea obstacolelor din off road.

 

2019 Yamaha Wolverine X2 - 2019 yamaha wolverine x2

 

Noua aditie in gama de SXS produsa de Yamaha, Wolverine X2 combina, asadar, aptitudinile dovedite off road cu performantele de varf si un grad inalt de confort la rularea pe cele mai diverse drumuri accidentate. Sasiul compact si agil favorizeaza deplasarea pe cele mai tehnice si inguste terenuri greu de accesat altminteri. Modelul beneficiaza de design-ul versatil Real World Tough – construit special pentru explorare, sarcini de munca si plimbari de agrement si dispune de o configuratie destinata acomodarii a doua persoane si asigura o impresionanta capacitate de remorcare de aproximativ 907 kg (2000 pounds).

Indiferent de tipul traseului pe care va veti incumeta sa-l explorati, va bucurati impreuna cu un pasager de calatorii placute fara compromisuri.

Motorul V-Twin 847 cc asigura putere de varfa fara a provoca vibratii si zgomot, astfel incat pilotul si co-echipierul pot purta conversatii fara a tipa unul la celalalt.

Pachetul standard de dotari include o noua transmisie variabila continua Ultramatic®, ultra-fiabila si durabila (CVT), imbunatatita pentru a furniza mai mult cuplu, precum si sistemul de tractiune integrala 4WD On-Command® dezvoltat de Yamaha. Nu in ultimul rand, modelul 2019 UTV Wolverine X2 beneficiaza de cel mai avansat sistem electric de directie (EPS) din industrie. Insa asta nu este tot: riderul are la dispozitie, pentru a putea impartasi experientele proprii cu alti entuziasti off road, prieteni sau familie, noua facilitate Yamaha Adventure Pro GPS.

„Wolverine X2 detine un pachet de ultima generatie creat anume pentru activitatile recreationale si adresat iubitorilor de aventuri off road”, a afirmat Mike Martinez, vice-presedintele grupului ATV si UTV Yamaha. Acesta a adaugat: „Yamaha a testat intens noul UTV in scenarii reale pentru a se asigura de performantele sale si pentru a intruni asteptarile si exigentele venind din partea pilotilor veterani sau a riderilor aflati la primele expriente off road”.

 

2019 Yamaha Wolverine X2 - yamaha

 

Performante dovedite pe o mare diversitate de terenuri, indiferent de conditii.

Modelul 2019 Wolverine X2 se bazeaza pe motorul V-Twin 847-cc DOHC, 8 valve. Pistoanele forjate si tijele de legatura contribuie la performante de lunga durata. Transmisia Ultramatic este actualmente cel mai performant sistem CVT din industrie. Ambreiajul centrifugal mai mare are rol in prevenirea alunecarii curelei cand vehiculul se afla in miscare, ajuta la reducerea caldurii si imbunatateste longevitatea, chiar si la un cuplu ridicat.

Sistemul On-Command 4WD ii da posibilitatea pilotului de a dispune de un control optim. In completarea sistemului de management al vitezei (Speed Management System), acest nou UTV de la Yamaha vine cu un design extrem de eficient si functional, ceea ce il recomanda pentru o multitudine de activitati, de la vanatoare si pescuit pana la plimbari si diverse sarcini de munca in medii off road.

 

2019 Yamaha Wolverine X2 - yamaha

 

Wolverine X2 castiga un punct in plus si in ceea ce priveste zgomotul facut la rulare, fiind un vehicul silentios. Cabina cu doua locuri detine scaune cu centuri in trei puncte si ofera spatiu suficient si este dotata cu usi rezistente. Ecranul digital cu afisaj LCD ii permite riderului sa fie la curent cu starea vehiculului si o multitudine de date importante: vitezometru, contor de parcurs, semnale de avertizare etc.

Iubitorii de activitati recreationale outdoor si pasionatii de vanatoare pot opta pentru varianta de schema grafica camuflaj, iar versiunea Wolverine X2 Special Edition (SE) se gaseste in schemele de culoare Tactical Black (negru) and Backcountry Blue (albastru).

 

2019 Yamaha Wolverine X2 - utv

 

Avand o garda la sol de 11 inch, Wolverine X2 are in dotare suspensii independente fata spate optimizate off road cu amortizoare piggyback moderne care contribuie la o manevrabilitate usoara si au capacitatea de a absorbi socurile. In plus, acest UTV vine echipat standard cu acoperis anti-UV rezistent si roti din aluminiu. Modelul este disponibil cu schemele de culoare Ridge Red (rosu) si Alpine White.  

 

 

 

Te-ar putea interesa si:

2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

Augusto Fernandez, Pedro Acosta si Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP 2024. Testele oficiale din presezon au loc in Malaezia si Qatar. Pe 9-10 martie, urmeaza Marele Premiu al Qatar-ului pe circuitul international Lusail. Rid...

Citeste mai mult