ATV Yamaha Raptor 700 2019

ATV Yamaha Raptor 700 2019

16.10.2018

De la prima vedere, se observă că noul quad Yamaha Raptor 700 din oferta producătorului pentru sezonul 2019 se caracterizează printr-un look agresiv. Acest stil se potrivește de minune cu performanțele sale. Agilul model Raptor 700cc este pregătit să înfrunte obstacolele cele mai diverse, de la provocările traseelor nisipoase, până la drumuri amenajate pentru competiții de profil.

Acest ATV are în dotare cel mai potent motor Raptor 686cc, răcire pe lichid și oferă o accelerație incendiară. De asemenea, asigură un maxim de 9000 rpm.

Șasiul este unul avansat, de greutate redusă, dar rezistent și puternic cu un cadru hibrid oțel-aluminiu ușor. Prin urmare, Raptor 700 poate fi considerat cel mai ușor ATV din clasa în care se înscrie.

Printre caracteristicile ATV-ului de față merită să amintim confortul pilotului în timpul deplasării.

Suspensiile de ultima generație au ca sursă de inspirație modelele YFZ și contribuie la o manevrabilitate incredibilă. Cu o lungime a cursei față de 9,1 inch și 10, 1 inch pe spate, acest ATV menține lucrurile sub control chiar și în situații critice pe trasee dure. Amortizor spate în stil YZ piggyback, asa cum au si multe din modelele de atv din gama Yamaha. 

Ce este de apreciat la modelul ATV Yamaha Raptor 700 2019 este combinația echilibrată între putere, manevrabilitate solidă și un sistem de suspensii performant. Frânele puternice pe disc nu lipsesc din această combinație.

Modelul este disponibil în reprezentanțe începând din iunie 2018 cu o schemă de culoare atractivă Graphite.

Tehnologia Yamaha Fuel Injection (YFI) aduce performanță într-o varietate de condiții, indiferent de altitudine și temperatura.


Pornirea electrică este o altă facilitate care asigură un plus de accesibilitate.

Acest ATV conceput pentru curse dispune de cutie de viteze în 5 trepte.

Accesul ușor la filtrele de aer și de ulei constituie încă un avantaj atunci când doriți să va ocupați de mentenanță.

Anvelopele cu profil agresiv Maxxis (22x10-9 față și 20x10-9 spate) livrează o tracțiune de top și contribuie la o manevrabilitate precisă pe orice teren și în orice condiții.

Alte trăsături: design ergonomic și sportiv; scaun pentru pilot în stil YZ pentru confort maxim; vizibilitate bună pe timp de noapte oferită de luminile LED; rezervor de combustibil de capacitate generoasă.

 

 

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Brute Force 750 EPS

ATV-ul Brute Force 750 se bucura in sezonul 2024 de un update major si se remarca printr-un styling modern care contureaza performanta sa incredibila pe segment. Modelul de ATV Kawasaki de fata se distinge prin performanta sportiva la viraje, precum ...

Citeste mai mult