Noi aditii ATV si UTV in sezonul 2019 Yamaha

Noi aditii ATV si UTV in sezonul 2019 Yamaha

21.09.2018

Producatorul extinde familia de vehicule 4x4 off road cu noile modele Grizzly 90 - destinat copiilor, editia speciala Wolverine X4, Grizzly si Kodiak.


Yamaha Motor Corp. aduce in gama 2019 de ATV / UTV modele Special Edition. Iata noutatile:

In primul rand, o surpriza placuta o reprezinta ATV-ul 2019 Grizzly 90. Acesta este un model rezervat generatiei tinere de piloti si aduce performante dovedite.

De asemenea, din lineup mai fac parte: 2019 Grizzly SE cu schema de culoare Tactical Black si troliu Warn inclus in pachetul de dotari standard, 2019 Kodiak 700 SE Tactical Black si 2019 Wolverine X4 SE Tactical Black.

 

 

„Gama de vehicule ATV si UTV Yamaha continua sa creasca, oferind mai multe oportunitati pentru toate tipologiile de rideri astfel incat acestia sa se bucure de aventuri memorabile alaturi de prieteni si familie, a declarat Steve Nessl, manager marketing. „Mai multe categorii, mai multe modele in editie speciala si mai multe beneficii sunt cerintele clientilor si dealerilor, asa ca exact asta vom livra.”


Modelul ATV pentru copii Grizzly 90 combina performantele dovedite off road cu versatilitatea si cu motorizarea 90cc care inspira incredere de la prima plimbare. Micii piloti se pot „imprieteni” usor cu acest ATV entry-level si isi vor putea dezvolta abilitatile de riding multumita dotarilor moderne care faciliteaza o manevrabilitate facila pe teren accidentat. Modelul adresat tinerilor poate fi descris prin cateva caracteristici comune ADN-ului Grizzly: aparatori de noroi, confort sporit multumita suspensiei moderne, portbagaje fata spate si anvelope Grizzly.

 

 

Parintii ii vor putea introduce pe cei mai tineri fani off road pe traseu fara a-si face griji, intrucat au optiunea de a limita viteza vehiculului si de a ajusta acceleratia. Scaunul poate fi de asemenea reglat.


Familiei Grizzly i se alatura si modelul SE cu schema de culoare Tactical Black si troliu Warn pre-instalat.

 

 

Acest ATV se evidentiaza prin dotarea cu anvelopele 27-inch Maxxis ‘Zilla, rotile din aluminiu 14-inch, latimea mai mare, motorul 700cc tunat pentru o experienta de riding dinamica pe trasee solicitante. Combina acceleratia imbunatatita cu putere ridicata si un raspuns prompt la comenzile date volanului. ATV-ul 2019 Grizzly este sinonim cu o pilotare mai sportiva si in plus produce mai putin zgomot si vibratii in comparatoe cu modelele precedente.

Toamna aceasta isi face intrarea in peisaj si noul Kodiak 700 SE Tactical Black. Dupa cum stim din gamele anterioare, modelele ATV din gama Kodiak au un pronuntat caracter utilitar. 

 

 

Construit atat pentru munca, cat si pentru distractie, modelul se distinge prin motorul 700cc cu 1 cilindru, pe racire cu lichid si beneficiaza de echiparea cu roti din aluminiu. Este proiectat pentru a sfida obstacolele si aduce o capacitate sporita de tractare si remorcare.

Nu in ultimul rand, sezonul 2019 include si modelul Wolverine X4 SE inspirat de actualul Wolverine X2 SE. Vehiculul X4 livreaza manevrabilitate superioara pe portiunile tehnice si pe drumurile inguste si ofera totodata fiabilitate si o lunga durata de viata. Puterea este furnizata de motorul cu doi cilindri 847cc iar sasiul compact sustine cea mai versatila cabina cu scaune spate care se pot detasa pentru a obtine un plus de spatiu pentru depozitare atunci cand este necesar. Modelul Tactical Black Wolverine X4 SE beneficiaza de un interior modern, creat pentru a fi pe placul riderilor exigenti care nu fac rabat de la calitate.

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Racing Team concureaza la Moto2 si Moto3 in albastru, negru si fucsia

In 2023, CFMOTO a cucerit doua podiumuri, iar pentru 2024, obiectivele sunt si mai ambitioase: sa lupte pentru victorii si podiumuri cu ajutorul lui Jake Dixon si al lui Izan Guevara in Moto2 si alaturi de David Alonso si Joel Esteban in Moto3.  ...

Citeste mai mult