Un altfel de cruiser: Vulcan S Cafe ABS 2019

Un altfel de cruiser: Vulcan S Cafe ABS 2019

13.11.2018

Motocicleta Kawasaki Vulcan S Cafe ABS 2019 este un urban cruiser aparte, gândit să transporte riderul într-o aventură sportivă. Cu o doză de agresivitate și un styling vintage, modelul 649cc transmite încredere cu fiecare ocazie, indiferent că vă deplasați spre serviciu sau vă bucurați de o călătorie în afara orașului.

Merită subliniat faptul că inginerii Kawasaki s-au axat pe ideea versatilității, rezultatul fiind o motocicletă street touring potrivită oricărui tip de pilot, indiferent de statură sau vârstă. Cu un look modern, Vulcan S Cafe din sezonul de motociclete Kawasaki duce la următorul nivel confortul la rulare prin dotările de ajustabilitate Ergo-Fit care favorizează multiple configurații și se bazează pe o motorizare serioasă inspirată de modelele gamei Ninja. Mai precis, are ADN comun cu sportiva Ninja 650, însă vine tunat special pentru a crea experiența cruising absolută. Se remarcă prin motorul cu doi cilindri, dispune de un layout unic al cadrului și suspensiilor și iese în evidență prin aspectul non-tradițional. În consecință, poate fi considerat modelul perfect pentru riderii independenți care nu se conformează trendurilor, unei mentalități sau stil anume.

 

O motocicletă cruiser de talie medie creată să spargă tiparele - Vulcan S Cafe ABS 2019 este o combinație fericită între spiritul unui sportsbike și confortul unui cruiser clasic. Cu un cuplu înalt și unghiuri de înclinare generoase, această motocicletă are potențialul necesar pentru ieșiri distractive, antrenante.

Prima motocicletă Vulcan (VN700A) a fost introdusă în 1985, iar gama cruiser s-a extins în 2016 cu adiția versiunilor Vulcan S Cafe și Vulcan S SE. Tipic pentru linia Vulcan, si la modelul cafe din sezonul 2019 se remarcă de la prima vedere șasiul îngust alături de șaua de înălțime redusă.

Până acum, nu avem nimic de obiectat în legătură cu mesajul transmis de constructor publicului: Vulcan S Cafe ABS 2019 poate fi un partener ideal pentru un rider începător.

Poziție de pilotare reglabilă - diverse configurații. Această caracteristică unică apare sub forma opțiunilor: Standards Reach, Reduced Reach (pentru rideri de statură scundă) și Extended Reach (pentru rideri înalți).

 

 

În plus, pentru modelele Vulcan sunt disponibile o multitudine de accesorii, de la portbagaje până la kituri de o persoană sau pentru călătorii touring în 2.

Sistem de frânare ABS pentru control sporit.

Sistem Ergo-Fit

Șasiu și suspensii reglabile moderne de inspirație sportbike - au rolul de a îmbunătăți manevrabilitatea și dau un sentiment de dinamism.

Anvelope și roți de inspirație sportbike - contribuie la o manevrabilitate ușoară și îmbuntățesc tracțiunea.

Putere - aici intră în scenă motorul Parallel-Twin 649cc, 4 timpi, răcire cu lichid, DOHC cuplat la cutia cu șase viteze.

Modelul se poate conduce și cu permis A2 și este disponibil cu două scheme de culoare atractive: Candy Steel Furnace Orange și Metallic Spark Black. Voi ce variantă preferați?

 

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

Cu o latime de 64 inch, putere crescuta 90 CP si manevrabilitate agila, CFMOTO duce performanta SSV la urmatorul nivel cu modelul ZFORCE 1000 SPORT R, un aliat pregatit pentru cele mai extreme provocari off road. Anvelopele masive 29 inch montate pe ...

Citeste mai mult