2019 Kawasaki Ninja 400 - optimizari

2019 Kawasaki Ninja 400 - optimizari

26.10.2018

Construite în stil Ninja autentic, motocicleta Kawasaki Ninja 400 ABS și versiunea acesteia Ninja 400 KRT Edition din sezonul de modele supersport 2019 vin cu îmbunătățiri notabile la nivel de specificații tehnice, dar și ca estetică.

În primul rând, cei fideli brandului vor fi încântați să afle că noul model Ninja 400 se deosebește de predecesorul său prin performanțe sporite grație motorizării mai puternice și șasiului semnificativ mai ușor.

Întocmai că Ninja 300, modelul 400cc din gama de motociclete Kawasaki posedă însă mai multe atribute. Nu numai că se evidențiază prin look-ul premium extrem de atractiv, motorul serios și manevrabilitatea ușoară, ci și printr-o poziție sporty de pilotare. Toate aceste caracteristici recomandă această motocicletă piloților care nu vor doar să se deplaseze dintr-un punct în altul, ci vor de asemenea să aibă parte de o experiență distractivă și antrenantă pe străzile orașului sau la drum lung. În plus, se adresează posesorilor de permis categoria A2.

Scheme de culoare disponibile:

* Lime green / Ebony (KRT Edition) Lime green / Ebony (KRT Edition)
* Pearl Storm Gray / Metallic Magnetic Dark Gray

De ce Ninja 400 și varianta KRT sunt modele care vor întoarce orice priviri în trafic?

Design-ul adus la standarde înalte a fost dintotdeauna un atu al gamei Ninja, indiferent de capacitate.

 

2019 Ninja 400 ABS are ca sursă de inspirație puternica motocicletă Ninja H2, iar structura sa lasă impresia unui vehicul impunător, comparându-se la acest capitol cu modelele dintr-o clasă de capacitate mai mare.

Luminile LED contribuie la look-ul agresiv și dinamic.

În altă ordine de idei, motocicleta Ninja 400 vine echipată cu același panou de instrumente ca sora sa mai mare Ninja 650, conferind un aspect ordonat în ciuda faptului că este extrem de sofisticat: lumini de avertizare, indicator poziție, ecran LCD multifuncțional, indicator economic etc.

În ceea ce privește motorizarea, Ninja 400 reflectă un echilibru între putere și control. Indiferent de rpm, oferă performanță crescută în comparație cu predecesorul său. Caracterul de motor ușor controlabil este favorizat și de un răspuns lin, predictibil.

Motorul de capacitate 399 cm3, 2 cilindri se distinge de predecesor prin performanța mărită, însă în limitele A2 de 35kW și totodată este prietenos cu mediul înconjurător.

Prin proiectarea unui motor compact de la zero, inginerii au căutat să obțină armonie între mărime, greutate și eficiență. Unitatea ar fi comparabilă ca mărime, după părerea experților în domeniu, cu modelul 2013 - 2016 Ninja 250. Astfel, greutatea a fost redusă la minim în ciuda capacității mari.

Design-ul optimizat elimină orice elemente inutile.

Noul ambreiaj Assist & Slipper Clutch este mai compact (139 mm - 125 mm) și asigură un control îmbunătățit.

Noul radiator este prevăzut cu o protecție cu rol în menținerea la distanță a căldurii, contribuind la confort sporit pentru riderul din șa.

Cadrul ușor Trellis de pe Ninja 400 se aseamănă ca structură cu cel montat pe Ninja H2.

 

Roți și frâne: se remarcă frâna față 310 mm (aceeași mărime de disc folosită și pe ZZR 1400).

Nu in ultimul rand, Ninja 400 deține un sistem ABS (Anti-lock Brake System) de ultimă generație de la Nissin, cel mai compact și ușor disponibil.

 

 

 

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki introduce noile modele de SxS-uri RIDGE

Producatorul japonez aduce in sezonul 2024 noua sa propunere pe segmentul de side-by-side-uri sport-utilitare, gama de modele Kawasaki RIDGE. Noile vehicule sunt construite atat pentru agrement, cat si pentru munca si livreaza confort sporit la pilot...

Citeste mai mult