Noul UTV Maverick Sport MAX destinat aventurii

Noul UTV Maverick Sport MAX destinat aventurii

10.09.2018

Canadienii de la BRP aduc in atentia pasionatilor de off road o noua intrare pe segmentul powersports, UTV-ul Can-Am Maverick Sport MAX.

Alaturi de ambarcatiunea dedicata pescuitului Sea-Doo Fish Pro si roadsterul Can-Am Ryker, noul SSV sportiv a fost vedeta evenimentului de trei zile care s-a desfasurat la Denver, Colorado.

Cu aceasta ocazie, Presedintele BRP José Boisjoli a rostit un discurs si si-a exprimat opinia potrivit careia „lineup-ul 2019 reflecta eforturile de a imbogati experienta tuturor riderilor nostri; este o onoare pentru noi sa pornim impreuna in calatorie fie in oras, fie in natura si sa cream amintiri pentru o viata”.

 

 

Maverick Sport MAX, proiectat pentru aventura

Noul model Can-Am Maverick Sport MAX DPS 1000R poate acomoda in conditii optime 4 persoane si ofera un pachet de dotari atractiv, complet. Acest side-by-side Can-Am modern se distinge prin performante si versatilitate, fiind special construit pentru trasee off road dificile. In afara de faptul ca permite imbunatatirea experientei de riding per ansamblu, modelul este mai silentios, iar design-ul sau asigura un plus de confort si spatiu mai larg pentru pilotul care poate fi insotit de inca trei entuziasti off road.

„Noul vehicul Can-Am Maverick Sport MAX este proiectat pentru pasionatii de adrenalina si aventuri care isi propun sa sfideze orice obstacol de pe traseu in compania prietenilor si familiei”, a precizat Bernard Guy in calitate Vice-Presedinte Senior al BRP, Global Product Strategy.

„Continuam seria de avansuri Can-Am echipand fiecare din vehiculele noastre cu un design functional, ergonomie la nivel superior si dotari competitive”.

 

 

 

Te-ar putea interesa si:

Billy Bolt, de neoprit si in Romania – etapa 4 din Campionatul Mondial de SuperEnduro 2024

Marele Premiu al Romaniei a facut senzatie pe BTArena – Cluj si cu siguranta va ramane in istorie nu doar pentru debutul SuperEnduro-ului in tara, cat si pentru drama traita de piloti la fiecare colt al traseului – Motoclub-ul Haita Deva a reusit...

Citeste mai mult