2019 Lineup snowmobile Lynx

2019 Lineup snowmobile Lynx

22.03.2018

Noua gama de snowmobile Lynx 2019 vine cu modele ce dispun de o platforma inovatoare si suspensii optimizate pentru imbunatatirea experientei utilizatorului. BRP este recunoscut pentru modelele sale de snowmobile Lynx si Ski-Doo performante.

Pe 13 martie in Hemavan, Suedia, producatorul BRP a dezvaluit lineup-ul de snowmobile Lynx 2019. Este o promisiune pentru performante de top si totodata o invitatie la distractie pentru toti amatorii sporturilor de iarna. Platforma Radien-X revolutioneaza piata de snowmobile, alaturi de modelul crossover Xterrain, suspensia spate EasyRide si motorizarea serioasa Rotax 600R E-TEC. Noile modele au fost lansate cu ocazia intalnirii dealerilor si distribuitorilor autorizati ce a avut loc in orasul suedez Hemavan.

2019 Lineup snowmobile Lynx - lynx xterrain

Constructorul canadian extinde segmentul de snowmobile crossover prin introducerea ui Lynx Xterrain care ofera caracteristicile unui model sport cu specificatiile de aventura unice si performantele de top pe zapada adanca.

Directorul comercial BRP Scandinavia, Valto Ristimella, a descris snowmobilul Lynx Xterrain ca fiind „un model competitiv destinat aventurierilor dedicati mereu in cautare de provocari in conditii arctice”.

Modelele Lynxx Xterrain sunt disponibile in versiunile cu motor Rotax 850 E-TEC si cu Rotax 600R E-TEC. Acesta din urma a fost gandit special pentru a furniza riderilor dinamici o acceleratie rapida precum si un excelent raport intre puterea mare si greutate. A fost implementat inclusiv pe modelele 2019 Lynx Rave si 49 Ranger.

 2019 Lineup snowmobile Lynx - brp

 

 

Platforma Radien-X

Se regaseste in dotarea modelelor populare Lynx 49 Ranger si Xtrim SC. Drept beneficii, noua platforma ofera o versatilitate de exceptie, exceleaza la capitolul manevrabilitate si contribuie la un confort sporit, ducand distractia la un nivel superior.

„De la introducerea sa pe piata in 2010, Lynx 49 Ranger a cucerit numerosi fani in tarile nordice. Ne bucuram ca de-a lungul anilor am avut parte de feedback pozitiv si am reusit sa transformam in realitate cerintele clientilor lansand noile snowmobile 49 Ranger”.

Suspensia spate EasyRide

Lineup-ul Commander include dotarea cu sistemul de suspensie EasyRide, o inovatie implementata si categoriei de snowmobile Lynx. Are rol in imbunatatirea tractiunii si confortului in timpul pilotarii pe traseele pline de zapada. Structura simpla a suspensiei, cu 10 kg mai usoara comparativ cu sistemul predecesor, in combinatie cu un unghi mic de atac, contribuie la cresterea capacitatilor pe traseele neamenajate cu zapada adanca.

"Capatul articulat al suspensiei spate EasyRide se adapteaza automat la accelerare, remorcare sau intoarcere, oferind performante optime in fiecare situatie", a explicat Ristimella.

Adaugate categoriei super wide, modelele 69 Ranger Snow Cruiser sunt propulsate de motorul Rotax 900 ACE si dispun de doua scaune incalzite, suspensie spate controlata electronic si multiple alte facilitati.

„Incercam sa indeplinim cerintele si suntem practic obsedati de a crea snowmobile care sfideaza conditiile extreme. Lineup-ul 2019 Lynx este un exemplu care ilustreaza perfect aceasta filozofie”, a mai spus Ristimella.

 

Exercitiu de imaginatie: Temperaturile au scazut dramatic, iar vantul taios sufla cu putere. Luminile nordului sunt fascinante, insa nu ofera caldura; simti ca esti din ce in ce atras spre taramul salbatic inghetat.  In fata ta, doar trasee nesfarsite si zapada din abundenta. Ce iti trebuie pentru a infrunta pustietatea alba? Vointa si un partener de incredere – snowmobilul Lynx, pentru a imblanzi orice traseu dur.

Concluzii: snowmobilul Lynx Xterrain, ca de altfel intregul lineup 2019, ofera aventuri fara compromisuri. Fiecare detaliu este gandit pentru supravietuire in conditii arctice. Poate ca BRP a creat produsul, insa fiecare iesire la bordul snowmobilelor Lynx este o experienta unica.

 

 

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides, plasat pe locul trei dupa a 7-a etapa Dakar 2024

Riderul Red Bull KTM Factory Racing a incheiat a saptea etapa a raliului Dakar 2024 pe locul 3. Kevin Benavides concureaza cu o motocicleta KTM model 450 RALLY si se situeaza pe locul al cincilea general in clasamentele provizorii. Colegul de echipa,...

Citeste mai mult