KX450, o motocicleta cross pentru campioni

KX450, o motocicleta cross pentru campioni

22.10.2018

Motocicleta 2019 KX450 se remarcă în peisajul de modele motocross din gama Kawasaki drept un rival extrem de competitiv la nivel de specificații tehnice. De fapt, aduce upgrade-uri în fiecare privință, de la motorizare până la design.

Acest pretendent de primă clasă a primit toată atenția inginerilor Kawasaki timp de doi ani, precum și un feedback din partea riderului de succes, americanul Eli Tomac care deține un bogat palmares de victorii în zona de cross.

În afară de o multitudine de modificări, există și o serie de particularități noi, precum sistemul de ambreiaj hidraulic și pornirea electrică.

Noul model KX450 din gama Kawasaki cross 2019 este capabil să învingă obstacole din cele mai diversificate, fiind un partener ideal pe orice circuit.

Indiferent că traseul este uscat sau ud, va reuși de fiecare dată să se impună prin performanțe de top ca excelenta manevrabilitate, oferind cea mai bună experiență de riding.

Se poate spune și că modelul de față este prietenos cu piloți de orice nivel, fie începători, fie veterani.

 

 

Producătorul japonez a optat pentru pornire electrică, astfel încât motorul este pus în funcțiune într-o clipire printr-o simplă apăsare de buton.

Ambreiajul hidraulic Nissan folosit în premieră favorizează un sentiment mai direct și totodată constant, în vreme ce motorul tunat competițional a primit cu 3 cai putere în plus. Pentru cei care preferă plimbările de recreație în timpul liber, acest lucru poate că nu contează foarte mult; în schimb, pentru piloții ambițioși care își propun să își devanseze concurența în competiții și întreceri de profil, acest surplus de 3cp poate face diferența.

În încheiere, putem consideră că motocicleta KX450 2019 care se distinge printr-o caroserie suplă și ergonomică își merită pe deplin titulatura de cel mai modern model motocross Kawasaki. Totul de la tehnologia de ultimă generație până la design-ul orientat către pilot colaborează pentru a genera o interfață excelentă. Nici fratele mai mic de 250cc nu este mai prejos, motocicleta Kawasaki KX250 fiind un rival la fel de temut de concurenta. 

De asemenea, manevrabilitatea ușoară și detalii precum scărițele și ghidonul reglabil, bateria Li-Ion de greutate redusă și sistemul Launch Control de asistență la demarare fac din acest model cel mai bun prieten al piloților care preferă traseele dirt și senzațiile extreme.

 

 

Pachetul standard de dotări conține:
- motor cu 1 cilindru, 4 timpi, 4 valve, DOHC, 449cc, pe injecție
- optimizare a motorului specială pentru curse
- aprindere digitală DC-CDI
- DFI Setting Data Selection
- cutie de viteze cu 5 trepte
- transmisie pe lanț
- frâne puternice cu discuri ventilate 270/250mm față/spate
- furcă telescopică inversă 49mm reglabilă
- suspensie spate Uni-Trak reglabilă
- tracțiune crescută față/spate
- ambreiaj hidraulic
- pornire electrică
- caroserie ușoară și ergonomică pentru manevrabilitate superioară
- ghidon reglabil
- scărițe reglabile
- sistem Launch Control (asistență la demarare)
- (disponibil opțional ca accesoriu) KX FI Calibration Kit.

 

 

 

 

Te-ar putea interesa si:

Husqvarna Motorcycles a dezvaluit prototipul Svartpilen 801

Producatorul suedez va lansa o noua motocicleta pe 19 martie! Modelul 2024 Svartpilen 801 este conceput sa livreze o combinatie puternica de performanta, agilitate si stil contemporan.   Cu o greutate de numai 181 kg si alimentat de un motor co...

Citeste mai mult