2019 Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS

2019 Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS

18.12.2018

ATV-ul Brute Force 750 și-a câștigat reputația de vehicul off road 4×4 puternic și manevrabil, iar modelul sezonului 2019 nu face excepție aducând câteva optimizări de impact. Noul ATV Kawasaki este capabil să ducă la îndeplinire sarcini de lucru diverse fiind un ajutor de neprețuit pentru fermieri de exemplu atunci când vine vorba despre tractarea sau remorcarea unor încărcături grele. Totodată, vă puteți baza atât pe varianta standard, cât și pe versiunea echipată cu servodirecție pentru activități de agrement pe traseele preferate, pescuit și vânătoare sau simple plimbări de distracție în compania prietenilor care împărtășesc aceeași pasiune pentru off road.

ATV-ul 2019 Kawasaki Brute Force® are în componență în funcție de model fie clasicul motor de eficiență maximă 749cc V-twin, fie motorul cu 1 cilindru 271cc (Brute Force 300), gama fiind destinată să se plieze unor necesități și bugete variate.

Astfel, modelele Brute Force 750 4x4i vin dotate standard cu servodirectia EPS (Electric Power Steering) calibrată electronic precum și cu o cutie de viteze automată ușor de manevrat, tracțiune selectabilă 2WD/4WD și suspensii reglabile pentru a vă asigura că veți depăși cu brio orice obstacol întâlnit pe terenurile accidentate pe care vreți să le cuceriți. Așadar, nu este de mirare că de la prima incursiune pe un drum forestier sau traseu de munte cu urcușuri și coborâșuri în pantă, pilotul din șa va avea dovada că noul ATV Kawasaki Brute Force® 750 4x4i EPS a fost proiectat special pentru a domina pe cele mai dure drumuri.

Ce trebuie să mai știți este că ATV-ul Brute Force 750 este excelent dotat pentru aplicații utilitare deținând o capacitate de remorcare până la 567 kg (1,250 lbs). De asemenea, portbagajele cargo pot susține până la 120 kg (40 kg pe față / 80 pe spate).

Deși se bucură de un aspect robust și impunător datorită construcției solide, Brute Force 750 este agil și oferă spațiu generos de depozitare pentru unelte, echipamente etc. devenind un partener perfect pentru cei pasionați de vânătoare și pescuit. Indiferent că vă propuneți să rezolvați treburile din preajma gospodăriei sau aveți în plan să urcați pe un vârf de munte, ATV-urile Kawasaki Brute Force 750 sunt o alegere de calitate pentru riderii care nu fac compromisuri.

ATV-ul Kawasaki Brute Force 750 4x4i este disponibil în varianta EPS cu schemele de culoare Atomic Silver, Bright White, Vibrant Blue și în varianta Camo cu schemă cromatică Realtree Xtra® Green.

Modelul fără EPS KAWASAKI BRUTE FORCE® 750 este disponibil pe culoarea verde Timberline Green.

Caracteristici standard:

- motor 749cc 50cp, pe injecție, DFI, răcit cu lichid, 2 cilindri în V, 4 timpi, 8 valve, SOHC
- cutie de viteze automată CVT cu 2 trepte și marșarier
- tracțiune 2WD/4WD
- suspensie față/spate cu braț dublu, reglabilă cu 5 opțiuni
- frână față cu 2 discuri de 200mm, etriere cu 2 pistoane
- frână spate cu disc încapsulat în grup
- pedală pentru acționarea frânei spate
- pornire electrică
- ghidon cu suprafață aderentă pentru vibrații reduse
- portbagaj depozitare față/spate din bare cu diametru mare și cu spații pentru legarea bagajelor
- servodirecție EPS (Electronic Power Steering)

- suspensie fata: braț dublu, reglabilă cu 5 opțiuni
- suspensie spate: braț dublu, reglabilă cu 5 opțiuni
- frana fata: 2 discuri 200mm, etriere cu 2 pistoane
- frana spate: disc incapsulat in grup
- anvelopa fata: AT 25 x 8-12
- anvelopa spate: AT 25 x 10-12

Dimensiuni

Lungime: 2195 mm
Latime: 1180 mm
Inaltime: 1220 mm
Greutate: 316 KG
Garda la sol: 240 mm

Te-ar putea interesa si:

Incep inscrierile pentru Rabla Clasic si Rabla Plus!

ATVRom anunta lansarea celei de-a 20-a editii a Programului Rabla Clasic si a celei de-a 9-a editii a Programului Rabla Plus. Incepand de marti, 19 martie 2024, ora 10:00, persoanele fizice sunt invitate sa se adreseze producatorilor validati pe...

Citeste mai mult