CF Moto a lansat ATV-ul CForce 600

CF Moto a lansat ATV-ul CForce 600

30.10.2018

Producătorul CF Moto a profitat de evenimentul care a avut loc la salonul Quad Expo din Franța (Pont-de-Vaux) pentru a dezvălui un model de ATV nou: CForce 600. Vehiculul 4x4 offroad de talie medie se vrea un înlocuitor pentru CForce 550 și se distinge prin motorizarea mai solidă. Iar pentru a marca 30 de la înființarea companiei, chinezii au promis să pună la dispoziție pentru acest model și scheme de culoare deosebite ca de pildă Royal Blue (albastru), True Timber Camo (camuflaj) și Orange.

În ceea ce privește specficatiile tehnice pentru motor, deocamdată se știe doar că ATV-ul CF Moto CForce 600 are capacitate 580cmc, aspect ce se reflectă prin sporirea cuplului, motor monocilindru în 4 timpi, 4 valve, SOHC, răcire pe lichid, Bosch EFI. Inginerii nu au neglijat capitolul eficientă, iar aici transmisia CVTech dezvoltată cu ajutorul partenerilor din Canada joacă un rol crucial. Pilotul poate opta pentru modurile selectabile 2WD / 4WD. 

Look-ul modern al noului CForce 600 se inspiră de la modelele mai mari de 850 și 1000cc de la care preia liniile ascuțite care îi conferă un aer mai agresiv. Pachetul standard de dotări include rack-uri față și spate pentru depozitarea de diverse unelte și echipamente sau pentru transportul mărfurilor dorite.

ATV-ul CForce 600 poate fi considerat un partener de agrement de râvnit pentru pasionații de plimbări și distracție pe trasee offroad. Modelul este disponibil și în varianta cu omologare T3 (tractor), ideală pentru utilizatorii care desfășoară zilnic activități de muncă în medii solicitante. Versiunea omologată T3 aduce în plus spătar pentru pasager, protecții, priză 12V și port USB, precum și jante aluminiu 12 inch, cârlig de remorcare și troliu. Așadar, nimic nu îi lipsește acestui ATV CF Moto pentru a deveni un aliat pentru treburile din jurul gospodăriei sau fermei.

Nu în ultimul rând, CForce 600 are bord cu afișaj digital care furnizează pilotului toate informațiile necesare în timpul rulării pe terenurile accidentate.

Alte caracteristici: frâne hidraulice pe disc; garda la sol 10.8 inch (275 mm); ampatament 58 inch.

Dimensiuni: lungime 90.5 inch, lățime 46 inch, înălțime 55 inch.
În curând la ATVRom!

 

Te-ar putea interesa si:

VESPA WORLD DAYS 2024, 18-21 aprilie

Cluburile nationale Vespa din 55 de tari se aduna pentru un super eveniment, Zilele Mondiale Vespa. Sute de mii de scutere Vespa de pe toate cele cinci continente vor defila in cadrul event-ului programat pentru 18 - 21 aprilie. Participantii se vor ...

Citeste mai mult