Serie speciala Vespa 2018

Serie speciala Vespa 2018

03.05.2018

Look-ul unic ce carceterizeaza modelele de scutere Vespa se imbina in mod armonios cu rafinamentul tipic lumii maritime: modelele Vespa Primavera Yacht Club si Vespa GTS Yacht Club reflecta o combinatie inedita care mizeaza pe o schema grafica cu alb elegant si accente albastre. Un motiv care continua cu saua, adaugand in premiera acestui design exclusivist dungi. Totodata, modelul Vespa Notte iese in evidenta prin schema grafic complet neagra care este disponibila si pentru scuterele Vespa Sprint si Vespa GTS Super.

Cu privire la noul model de scuter 2018 Vespa Yacht Club, remarcam ca stilul elegant italian specific gamei intalneste lumea fascinanta a navigarii pe mare. Ambele modele au fost dezvoltate pe baza specificatiilor tehnice regasite pe scuterele Vespa de ultima generatie.

Serie speciala Vespa 2018 - vespa primavera yacht club

Vespa Primavera Yacht Club este disponibil in versiunile de 50cc  si 125cc, in vreme ce scuterul Vespa GTS Yacht Club este disponibil in variantele de 125cc si 300cc si iese in relief prin albul impecabil infrumusetat cu numeroase detalii bleu. In afara graficii inedite a sasiului si jantelor, vopsite in albastru opac cu finisaje premium, se poate observa si „cravata” din partea frontala, de asemenea pe albastru opac cu ornamente cromate.  

O particularitate a seriei speciale de scutere Yacht Club este fara indoiala saua, al carei design include un motiv original cu dungi albe si bleu ce au ca sursa de inspiratie decorul traditional maritim. Este pentru prima data in istoria Vespa cand saua este investita cu un look atat de inovator. Marginea alba care inconjoara saua si logo-ul Yacht Club plasat pe scutul din spate completeaza aspectul personalizat si atrage inevitabil atentia oricui.

Seria Vespa Notte se adreseaza in principal tuturor riderilor care apreciaza detaliile fine si finisajele de inalta calitate si sunt in cautarea unui model de scuter modern. Sasiul negru opac cu numeroase detalii glossy, inclusiv oglinzile, ornamentele care disting partea frontala, ghidonul, manerele si scaritele reglabile definesc noul scuter GTS Super Notte.

Serie speciala Vespa 2018 - vespa primavera yacht club

 

Patru motorizari. Vespa Primavera Yacht Club si Vespa Sprint Notte sunt disponibile cu doua motoare performante foarte diferite – 50cc si 125 cc, care fac parte din familia de motoare revolutionare Piaggio i-get.

Motorul 50 cc pe injectie, racire cu aer, in 4 timpi cu 3 valve este rezultatul dorintei producatorului de a maximiza calitatea si fiabilitatea. De asemenea, se caracterizeaza printr-un consum redus de combustibil  si scaderea emisiilor nocive. Reprezinta motorul perfect pentru a alimenta un prim vehicul pe doua roti pentru cei mai tineri dintre piloti, care vor aprecia cu siguranta eficienta sa incredibila.

Motorul 125cc este varful de lance al familiei i-get: are un singur cilindru, racire pe aer, 4 timpi, pe injectie cu 3 valve. Fiecare detaliu, de la sistemul de evacuare pana la structura carcasei transmisiei au fost gandite sa ofere o deplasare lina si confortabila. Motorizarea prietenoasa cu mediul inconjurator este capabila de performante de top in categoria din care face parte: puterea si cuplul maxim pe care motorul i-get 125cc le ofera sunt de 7.9 kW la 7,700 rpm si 10.4 Nm la 6,000 rpm. La fel de usor si agil precum toate scuterele Vespa, modelul Vespa Sprint Notte poate fi descris si printr-o acceleratie de exceptie.

Atat Vespa GTS 125 Yacht Club, cat si Vespa GTS 125 Super Notte sunt, asadar, dotate cu cel mai avansat motor din familia i-get. Un alt avantaj consta in dotarea cu sistemul electric patentat de Piaggio Start & Stop, fapt ce elimina necesitatea pornirii traditionale: ofera o pornire mai silentioasa, mai multa fiabilitate, un consum mai mic de carburant si greutate redusa. Dupa ce scuterul s-a oprit, sistemul Start & Stop opreste automat motorul dupa 3-7 secunde. O rotatie minima a acceleratiei este suficienta pentru a re-porni imediat motorul, fara zgomot.

 

Serie speciala Vespa 2018 - vespa primavera yacht club

 

In concluzie, scuterele Vespa GTS Yacht Club si Vespa GTS 300 Super Notte nu doar ca beneficiaza de un design inovator, insa ofera suficienta putere si cuplu pentru a deveni parteneri de incredere in traficul aglomerat din mediul urban, dar si pentru calatorii pe distante mai lungi.

 

Serie speciala Vespa 2018 - scuter

 

Serie speciala Vespa 2018 - scuter

 

Te-ar putea interesa si:

BRP ridica stacheta! Distractie extrema alaturi de snowmobilele 2025

BRP Inc. ofera cea mai completa gama de snowmobile de top pe toate segmentele, introducand lineup-urile Ski-Doo si Lynx pentru sezonul 2025. Fie ca este vorba despre capacitati si incredere pe traseu, prin zapada inalta, fie despre plimbari sau ambel...

Citeste mai mult