Lineup ATV / UTV Yamaha 2018

Lineup ATV / UTV Yamaha 2018

16.02.2018

Linia de ATV-uri si UTV-uri lansata de Yamaha pentru 2018 surprinde placut, aducand pe piata de profil modelele Kodiak 450 EPS, Kodiak 700, Viking si Viking VI, Special Edition Raptor 700R si YFZ450R, Raptor 90 si Yz50. Inca o data, entuziastii offroad-ului au in fata o gama serioasa de ATV-uri care impune prin performante.

„Yamaha a dezvoltat o platforma puternica pentru ATV-urile Grizzly si Kodiak, adaugand multiple optiuni care confirma potentialul ridicat cu care acest brand si-a obisnuit clientii, multumind o larga varietate de rideri cu stiluri diferite de pilotare”, spune Mike Martinez, vice-presedintele responsabil de departamentul de UTV-uri, respectiv ATV-uri. „Modelul Kodiak 450 ofera o balanta echilibrata intre confort, increderea in a aborda traseele dificile si putere si faciliteaza personalizarea cu accesorii pentru orice necesitate, potrivite pentru aplicatiii de munca sau pentru activitatile de timp liber ale entuziastilor offroad.”

2018 Kodiak 450

Un model care combina durabilitatea si fiabilitatea care caracterizeaza produsele Yamaha cu manevrabilitatea de prima clasa. Alimentat de motorul 421cc performant, dotat cu sasiu de ultima generatie si suficient de spatios pentru a acomoda chiar si pe cei mai solizi piloti, acest ATV poate fi o solutie pentru oricine este interesat de un vehicul 4x4 offroad din gama mid-side.

Kodiak 450 este proiectat in vederea integrarii usoare de diferite accesorii utile, cum ar fi un troliu si vine la pachet cu dotari standard: suporturi pentru arma, suporturi de depozitare etc.

Pentru Kodiak 450 EPS sunt disponibile schemele de culoare atractive Armor Grey, Fall Beige cu Realtree Camo si Hunter Green. In cazul modelului non-EPS, optiunea cromatica disponibila este Red.

Cel mai accesibil ATV din lineup-ul 2018. Pret $5,999

Lineup ATV / UTV Yamaha 2018 - yamaha

2018 Kodiak 700

Cel mai bine vandut ATV utilitar pe taramul american, Kodiak 700 este destinat atat aplicatiilor in campul muncii, cat si distractiei in offroad si inspira o incredere formidabila in abordarea traseelor care pun in dificultate vehiculele conventionale.

Modelul ATV Yamaha Kodiak 700 este disponibil in versiunile Tactical Black si Silver Metallic Special Edition (SE), ambele beneficiind de sistemul avansat de tractiune integrala implementat de Yamaha, transmisie automata Ultramatic si servodirectia Electric Power Steering. Linia mai include modelele Armor Gray, Hunter Green, Red si Realtree Xtra.

Pret $6,999

Lineup ATV / UTV Yamaha 2018 - atv

2018 Grizzly

Un model care exceleaza la capitolul manevrabilitate, performante in explorarea traseelor offroad dificile in scop recreational – vanatoare sau alte activitati. Yamaha Grizzly 700 este probabil cel mai popular ATV 4x4 de agrement in America.

2018 Grizzly poate fi comandat in varianta Silver Metallic Limited Edition (LE), care beneficiaza de grafica speciala, roti din aluminiu prelucrate, protectie impotriva vantului, scaun si manere incalzite.

Modelele standard Grizzly sunt disponibile cu urmatoarele scheme de culoare: Graphite, Alpine White si Yamaha Blue.

Fiecare ATV Grizzly poate fi definit printr-un stil agresiv, suspensii superioare, specificatii REAL WORLD Tech ca de pilda transmisia Ultramatic, EPS, diferential blocabil etc. De asemenea, se evidentiaza prin motorizarea de 708cc imbunatatita.

Preturile pentru acest model incep de la $9,699.

 Lineup ATV / UTV Yamaha 2018 - grizzly 700

Special Edition Viking si Viking VI 2018

Yamaha introduce in lineup-ul 2018 modelele Metallic Sand Ranch Edition Viking si Viking VI Ranch Edition, ce au drept elemente distinctive interiorul cu cromatica asortata, oglinzile retrovizoare, protectii impotriva soarelui etc.

Cabinele confortabile cu trei, respectiv sase locuri sunt prevazute cu usi laterale de acces in stil auto, scarite etc. O particularitate o constituie zgomotul si vibratiile reduse.

Disponibil in schemele de culoare Armor Grey si Realtree Xtra – ambele cu roti din aluminiu, Hunter Green si Red.

Preturile pentru 2018 Viking VI pornesc de la $13,999.

 Lineup ATV / UTV Yamaha 2018 - kodiak 700

2018 Raptor 700, Raptor 700R si Raptor 700R Special Edition (SE)

Cea mai eficienta combinatie de putere, manevrabilitate usoara si performante sportive, in special pe trasee cu dune.

Lineup ATV / UTV Yamaha 2018 - yamaha

2018 YFZ450R si YFZ450R SE

Modelul cu performante inspirate de curse, greu egalabile, YFZ450R se remarca prin tehnologiile de ultima ora, fiind cel mai avansat ATV sport din industrie.

Lineup-ul 2018 este completat, nu in ultimul rand, de modelele YFZ50 si Raptor 90.

Lineup ATV / UTV Yamaha 2018 - atv

Te-ar putea interesa si:

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standa...

Citeste mai mult