2018 Honda Pioneer 1000 și 700 Lineup dezvăluite

2018 Honda Pioneer 1000 și 700 Lineup dezvăluite

04.07.2017

ATV-urile Rubicon, Rincon, Recon și TRX250X revin neschimbate.

American Honda tocmai a confirmat revenirea a două modele populare side-by-sides și patru ATV-uri la gama 2018. Pioneer 1000 este atv-ul care a primit actualizări majore în 2017. 2018 Pioneer 1000 Limited Edition rămâne cel mai avansat din punct de vedere tehnologic de pe piata actuala, oferind un singur sistem de control al tracțiunii frânei și transmisia ambreiajului dublu automata (DCT). În același timp, adaptabilul Pioneer 700 rămâne la fel de valoros, versiunea Deluxe oferind o transmisie complet automată si opțiunea de schimbare manuală.

De asemenea, revenirea pentru anul 2018 este reprezentată de trei modele populare FourTrax ATV multifuncționale - familia versatilă Foreman Rubicon, sofisticatul Rincon și agilul Recon, precum și ATV-ul sportiv TRX250X.

"Segmentul cu patru roți rămâne o parte esențială a afacerilor Honda, așa că suntem încântați să continuăm să oferim clienților noștri o gamă atat de capabilă și de distractivă de produse", a declarat Lee Edmunds, Managerul Honda American al Motorcycle Marketing Communications. "Fie că este vorba de side-by-sides, sau de ATV-uri, cu certitudine Honda va avea un model pentru toată lumea."

Restul ofertelor din gama Honda va fi anunțat în luna august.

Pioneer 1000

2018 Honda Pioneer 1000-5 Deluxe

Intrând în cel de-al treilea an al sau în gama Honda, modelul Pioneer 1000 este propulsat de un motor special construit de 999cc, avand un DCT avansat, o transmisie durabilă fără curea, care poate fi schimbata in cele șase viteze fie automat, fie manual. 

Pioneer 700

Pregătit pentru a atinge traseele aventuroase de weekend, modelul Honda de înaltă performanță multifuncțională este disponibil în configurații de două și patru persoane, acesta din urmă oferind posibilitatea de a rabata scaunele din spate pentru a crea mai mult spațiu de încărcare în partea din spate. Versiunile Deluxe sunt dotate standard cu servodirecție electrică, roți din aluminiu și schimbare manuala a vitezelor. Suspensia dublă la ambele capete oferă o plimbare ușoară, iar proprietarii pot isi pot personaliza atv-ul prin intermediul unui catalog mare de accesorii Honda.

FourTrax Foreman Rubicon

Rubicon 4 × 4 EPS are suspensia spate independenta. Celelalte trei variante vin cu o cutie de viteze DCT revolutionara, ceea ce contribuie la comfortul pe drum.

FourTrax Rincon

Rincon este un model premium, cu suspensie spate independentă și transmisie automată în trei trepte, ceea ce demonstrează că o utilizare de lux este posibilă chiar și în lumea aspră a ATV-urilor.

FourTrax Recon

La capatul opus al spectrului de frecvențe din Rincon este Honda's 229cc Recon, un ATV care este relativ mic în dimensiune, dar mare ca valoare si distractie. Recunoscând importanța manevrabilității ușoare pentru unii utilizatori, inginerii au dat acestui model o amprentă redusa și o greutate totală mica, ceea ce duce la o manevrare agilă.

TRX250X 

Îmbinând capabilitățile off-road testate cu tehnologia Honda, TRX250X este sportiv, distractiv, fiabil și ușor de utilizat, toate rămânând remarcabil de accesibile.

Te-ar putea interesa si:

2024 Vespa Primavera S si Vespa Sprint S

O traditie in continua evolutie  Povestea Vespa nu cunoaste sfarsit, captivand generatii intregi. Gamele de scutere Vespa Primavera si Vespa Sprint aduc in sezonul 2024 un design complet nou si tehnologie avansata. De asemenea, brandul italian ...

Citeste mai mult