2017 Suzuki KingQuad 400 ASi

2017 Suzuki KingQuad 400 ASi

28.07.2016

Suzuki KingQuad 400 ASi revine in 2017 si am hotarat sa aruncam o scurta privire asupra modelului, care se face remarcat pe segmentul 400cc prin performante excelente, dotari complete si un pret accesibil.

2017 Suzuki KingQuad 400 ASi - ATV  
2017 Suzuki KingQuad 400ASi vine echipat cu o transmisie complet automata Quadmatic cu tractiune pe 2 sau 4 roti in functie de conditiile de traseu. Impreuna cu performante excelente pe intreaga gama de putere, bujia din iridiu si sistemul de injectie Pulsed-secondary AIR-injection (PAIR) ofera eficienta excelenta de consum si emisii reduse. Modelul este disponibil in variantele de culoare Flame Red, Terra Green, True Timber XD3 si Special Edition Solid Matte Sword Black.

2017 Suzuki KingQuad 400 ASi - KingQuad 400 ASi
Caracteristici:
 
- Motorul pe injectie de 376cc in 4 timpi, cu 4 valve, este eficient si suficient de puternic pentru a va trece peste obstacolele de pe traseu. Sistemul de injectie class-leading de la Suzuki imblanzeste output-ul de putere, in special in gama de turatii medii-inalte si furnizeaza o pornire la rece excelenta. Sistemul foloseste o mapare 3D pentru o aprindere optima, oferind un bun raspuns si performante excelente in conditii environmentally-friendly.
- Sistemul de racire Suzuki Advanced Cooling System (SACS) dispune de racire pe ulei si un ventilator controlat de termostat pentru a disipa caldura excesiva din timpul sarcinilor solicitante.
- Sistemul de pornire electrica la buton are functionalitatea de pornire in treapta de viteza, permitandu-va sa porniti ATV-ul fara a comuta in treapta Neutral (in conditiile care o permit).
- Transmisia Quadmatic este complet automata, CVT (variabila continua) cu treptele selectabile high-low si revers pentru tractiune si economie de consum excelente. ATV-ul este prevazut cu un schimbator de viteze tip automotive gate-type. Puteti selecta intre tractiune 2WD si 4WD prin simpla comutare a unei manete montate pe ghidon. Sistemul de transmisie pe cardan este de incredere, durabil si nu necesita mentenanta la intervale scurte de timp. Diferentialul fata cu alunecare limitata ofera tractiune maxima si o virare usoara in modul 4WD.
- Saua confortabila Suzuki in forma de T asigura mobilitate rider-ului atunci cand se piloteaza sport sau pe teren dificil.
- Lungimea ATV-ului este sub 82 inch (208 cm), asadar modelul KingQuad se potriveste pe patul de transport al unei camionete pentru un transport usor catre traseul unde va fi folosit.
- Suspensia independenta fata cu brat tip A asigura manevrabilitate buna, o garda la sol remarcabila si o cursa de 6.7 inch (170 mm).
2017 Suzuki KingQuad 400 ASi - Suzki
- In partea din spate, o suspensie cu bascula cu o cursa de 6.7 inch (170 mm) si amortizoare duble asigura confortul si manevrabilitatea de care aveti nevoie.
- In partea din fata, franele hidraulice cu 2 discuri sunt prevazute cu etriere mari de 34mm si o suprafata crescuta a placutei de frana pentru o mare putere de oprire si durabilitate crescuta.
- Anvelopele mari de 25 inch CARLISLE cu tipar agresiv asigura o tractiune consistenta in conditii de umezeala dar, cu toate acestea, sunt silentioase si confortabile pe teren dur.
- Scuturile de protectie usoare si rezistente din plastic fac fata cu brio pe traseele dificile si permit obstacolelor sa alunece pe sub ATV.
- Portbagajele heavy-duty fata si spate va permit sa profitati la maximum de capacitatea excelenta de transport a ATV-ului. Vopseaua speciala de pe portbagaje si de pe bara de protectie fata este rezistenta la zgarieturi.
- Instrumentatia de bord LCD include vitezometru, turometru, indicator trip, ore de functionare, ceas, nivel combustibil si indicatori pentru revers, neutral, nivel de ulei si FI.
- Priza DC automotive-style este localizata in mod convenabil pe aripa fata, iar modelul vine cu pregatire pentru cabestan.
- Rezervorul de combustibil mare de 15.9L asigura o autonomie excelenta, iar suporturile pentru picioare cu scarite ridicate asigura protectie.
- Modelul este compatibil cu o varietate de accesorii originale Suzuki disponibile, precum trolii, parbriz, bare de protectie fata si spate, lama de zapada, scut de protectie din aluminiu, extensii pentru portbagaje si multe altele.
2017 Suzuki KingQuad 400 ASi - 2017

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Z500 ABS

Toate privirile vor fi atintite asupra ta cand esti in saua noului supernaked Z500 ABS! Cu o caroserie distinctiva si un motor 451cc puternic, acest streetfighter cu stil agresiv este dedicat riderilor care nu se tem sa se faca remarcati.  C...

Citeste mai mult