2017 Arctic Cat Alterra 500 4x4

2017 Arctic Cat Alterra 500 4x4

28.07.2016

ATV-ul 2017 Arctic Cat Alterra 500 4x4 se bucura de reputatia unui lider pe segmentul value-priced din clasa 500 de ATV-uri premium clasa medie datorita felului in care imbina performantele, durabilitatea si accesibilitatea ca pret.


2017 Arctic Cat Alterra 500 4x4 - atv arctic cat alterra
 

Ceea ce conteaza mai mult este transferul puterii la sol. In acest sens, modelul este echipat cu motorul Arctic Cat H1 si o transmisie automata Duramatic care dezvolta mai multa putere de tragere, mai multa putere de urcare si o acceleratie lina, consistenta. Capabilul motor racit cu lichid de 443cc asigura un cuplu larg si putere consistenta multumita sistemului de injectie electronica de combustibil si modelul este echipat de asemenea cu un sistem de tractiune 2WD/4WD/4WD cu diferential blocat.
 
2017 Arctic Cat Alterra 500 4x4 este constuit pe sasiul Arctic Cat binecunoscut si aduce suspensii fata si spate cu brate duble tip A care ofera o cursa de 10 inch si o garda la sol de 11 inch. Combinatia dintre caroseria ingusta, inaltimea joasa si centrul de greutate jos ofera incredere pilotului pentru un stil de pilotare agresiv si manevrabilitate de top.
 
Caracteristici:
 
Motor clasa 500: cu design SOHC, 443cc, 4 timpi, 4 valve, 1 cilindru. Este racit cu lichid si dispune de un ventilator auxiliar pentru performante optime in cele mai solicitante conditii. Este prevazut cu un sistem EFI cu circuit inchis si catalizator pentru un raspuns rapid al acceleratiei si economie maxima de combustibil.
 
Cutie de viteze H/L/R/N/P si sistem electronic de blocare a diferentialului: ATV-urile Arctic Cat sunt echipate sa faca fata in intreg spectrul de conditii de operare. In acest sens, Alterra 500 este prevazut cu o cutie de viteze High, Low, Reverse, Neutral, Park cu schimbare a treptelor fara ambreiaj. Sistemul electronic de selectare a tractiunii 2WD/4WD este completat de posibilitatea de blocare a diferentialului pentru a atinge nivelul dorit de tractiune si control in conditii variate.
 
Transmisie automata Duramatic: cu un ambreiaj cu sistem de detectare RPM si a cuplului si o curea de transmisie durabila, transmisia automata Duramatic ofera performante consistente la orice viteza si sarcina. A fost proiectata special sa minimizeze uzura curelei de transmisie si sa ofere o acceleratie lina si controlata.
 
2017 Arctic Cat Alterra 500 4x4 - atv arctic cat alterra
 
Suspensii cu brate duble tip A: suspensia Arctic Cat Double A-Arm asigura confort premium si control intr-o varietate de conditii de teren prin intermediul geometriei optimizate. In functie de model, cursa suspensiei variaza intre 7 si 10 inch iar garda la sol intre 10 si 11 inch. Multe modele Arctic Cat dispun de o bara stabilizatoare spate care minimizeaza inclinarea sasiului atunci cand se vireaza strans.
 
Servodirectie Variable Assist Electronic Power Steering (modelele EPS): servodirectia EPS de la Arctic Cat ofera asistenta variabila in functie de conditii, efort si viteza. O unitate electronica de control masoara forta de virare in raport cu viteza vehiculului si rezistenta cauciucurilor pentru a oferi asistenta necesara. Nivelele variate de asistenta se traduc intr-o directie fara efort, in special in modul 4WD cu diferential blocat, dar cu feedback optim asa incat pilotul sa simta bine contactul rotilor cu solul.
 
2017 Arctic Cat Alterra 500 4x4 - atv arctic cat alterra
 
Portbagaje SpeedRack II fata si spate: ranforsate cu otel, din material compozit rezistent, incorporeaza sistemul de atasare rapida a accesoriilor SpeedLock. Capacitatea de 45/90 kg fata si spate ofera posibilitatea de a transporta mai multe echipamente pe traseu. O suprafata din cauciuc TPE previne obiectele transportate sa alunece.
 
Amortizoare reglabile: amortizoarele reglabile in 5 pozitii fata si spate permit pilotului sa personalizeze vehiculul din punct de vedere al manevrabilitatii in functie de conditiile de pilotare si de sarcina.
 
Cupla de remorcare de 2 inch spate: durabila, simplifica aplicatiile de remorcare pe traseele off road.
 
2017 Arctic Cat Alterra 500 4x4 - atv arctic cat alterra
 
Cutie de aer pozitionata sub sa: unele modele Alterra au o cutie de aer pozitionata sub sa pentru un plus de accesibilitate. Foloseste filtre de hartie pentru inlocuire rapida fara necesitatea de lubrifiere sau spalare.
 
Carlige de remorcare fata integrate: majoritatea modelelor Alterra 500 sau mai mare dispun de 2 carlige de remorcare fata integrate pentru mai multe posibilitati de atasare in timpul sarcinilor utilitare.
 
Frane hidraulice pe disc: franele hidraulice pe disc cu etriere cu 1 piston asigura performante de franare optime si control, controland eficient toate rotile in timpul decelerarii. O maneta unica pentru mana stanga opereaza franele fata si spate, in timp ce o maneta de picior opereaza franele spate.
 
Cutie de depozitare spate: unele modele Alterra sunt prevazute cu o cutie de depozitare spate rezistenta la apa, pozitionata sub aripa spate pentru acces rapid si usor.
 
Faruri halogen cu accente LED si lumini spate LED: o combinatie de faruri halogen stralucitoare cu accente LED si luminile spate LED asigura o iluminare si o vizibilitate excelenta in conditii de lumina saraca sau pe timp de noapte. Farurile halogen au 2 faze - lunga si scurta si sunt echipate standard pe Alterra 500.
 
2017 Arctic Cat Alterra 500 4x4 - atv arctic cat alterra

Te-ar putea interesa si:

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4 completeaza gama enduro eMTB a producatorului spaniol. Pedigriul de campion in Cupa Mondiala, cadrul de carbon dovedit in curse si cu triunghiul spate pe marime specifica livreaza o manevrabilitate superba pe cele mai du...

Citeste mai mult