2016 Yamaha Wolverine R-Spec SE si 2016 Yamaha YXZ 1000R SE, noi editii speciale lansate de Yamaha

2016 Yamaha Wolverine R-Spec SE si 2016 Yamaha YXZ 1000R SE, noi editii speciale lansate de Yamaha

18.02.2016
Doua dintre modelele Yamaha de side-by-side de mare succes, lansate anul trecut, vor beneficia de acum si de o editie speciala, disponibila in SUA pana la sfarsitul acestei luni si mai departe in luna martie, in toata lumea. E vorba despre UTV-ul pur sportiv YXZ1000R, precum si de modelul cu orientare pregnant utilitara Wolverine.


UTV Yamaha YXZ1000R

Noul 2016 Yamaha YZX1000R SE aduce ca noutate o schema de culori combinata Silver Metallic si Blaze Red Metallic pe toate caroseria, asortata cu rafinament cu culorile scaunelor din interior, in aceeasi combinatie. De asemenea, bratele A-arms au fost vopsite in acel Silver Metallic, in timp ce marginile jantelor au fost vopsite cu schema Blaze Red Metallic, rezultand un aspect general deosebit si atractiv. In rest, constructorul a pastrat nemodificate toate componentele si specificatiile tehnice.

UTV Yamaha YXZ1000R SE

2016 Yamaha YXZ 1000R SE se prezinta cu un carenaj in combinatie a schemelor de culori Tactical Black si Matte Silver, plus aceeasi asortare cu scaunele, de care e vorba si la celalalt model, editie speciala. Insa, in plus, Wolverine SE aduce un spatiu de depozitare suplimentar sub scaune, precum si un carenaj din polipropen foarte durabil, crescand rolul de protectie, alaturi de un scut protector sub vehicul, care acopera integral pe toata dimensiunea partea inferioara, format din module fata, centru, spate si lateral, realizat din aluminiu. Tot din aluminiu se infatiseaza si protectiile bratelor de suspensie, plus jantele in benzile sale exterioare. La capitolul noutati trebuie amintit si noul volan acoperit cu un strat moale si avand un design special realizat pentru un control off-road sporit si manevrabilitate.


UTV Yamaha Wolverine R-Spec

Mike Martinez, vicepresedinte in RV Group Yamaha a declarat “Noua extindere a liniei de side-by-side vine in intampinarea acelor entuziasti ai off-road-ului care apreciaza inainte de toate calitatea si performanta. Aceste doua modele exceptionale, YZX 1000R SE si Wolverine SE nu doar ca arata intr-un mare fel cu noile scheme grafice si coloristice de pe carenaj si finisaje, dar aduc un plus de nerv pentru fanii nostri, cei care de altfel ne-au sugerat ideile”.

Volan UTV YZX 1000R SE

YXZ s-a impus ca primul si deocamdata singurul SxS pur sportiv, combinand primul motor tricilindric de 998cc din industrie cu prima transmisie secventiala manuala in 5 trepte aflata pe un astfel de vehicul. Yamaha a vrut ca acest rod al performantei si tehnologiei sa vina in intampinarea soferului care va avea de acum o conectare directa si un aport imediat in controlul puterii si transmisiei, aducand un plus important in orientarea sport.


Scut protectie UTV Yamaha Wolverine R-Spec SE

La randul sau, Wolverine a rescris standardele unui side-by-side in capacitatile off-road si in materie de confort. Proiectat si realizat cu un sasiu agil cu un design compact, acest model beneficiaza de o transmisie Ultramatic integral automata, sistemul On-Command de pilotare si EPS (Electric Power Steering – directie asistata), la care se adauga un sistem de suspensii KYB cu cursa foarte lunga, o cabina cu un confort excelent si un cargo-box generos si flexibil. Nu intamplator, acest SxS se afla printre primele preferinte ale fermierilor nord-americani.  


UTV Yamaha Wolverine R-Spec SE Imagine Laterala  

Cele doua modele Special Edition, Yamaha YZX 1000R si Wolverine, vor fi disponibile in curand in showroom-urile distribuitorilor din SUA si din lume.