2016 Honda Pioneer 1000 si 1000-5, uriasii nou-veniti in familia Pioneer

2016 Honda Pioneer 1000 si 1000-5, uriasii nou-veniti in familia Pioneer

12.06.2015

Honda a facut azi un anunt pe care multi il asteptau sau il intuiau: line-up-ul 2016 s-a imbogatit cu doua noi modele de side-by-side, originalele si deschizatoarele de drumuri 2016 Honda Pioneer 1000 si 2016 Honda Pioneer 1000-5. Si iata ca ceea ce pana acum putina vreme reprezentau zvonuri despre marirea modelelor Pioneer, acum inseamna realitate.

Cu un deplasament de inalta clasa si o sarcina utila, un sistem Dual Clutch Transmission (DCT) in sase trepte de viteza si o serie de dotari si optiuni, noul Pioneer 1000 promite ridicarea stachetei in ceea ce priveste puterea, performanta si capacitatea, indiferent de utilizarea ca vehicul recreiational, cat si folosirea ca vehicul utilitar. "Suntem extrem de incantati de noul motor de 999cc dezvoltat special pentru aceste aceste modele Pioneer", a declarat Lee Edmunds, Director de Marketing Communication la American Honda. "Special pentru Pioneer-uri am adaugat singura transmisie complet automata din industrie, Dual Clutch Transmission in sase viteze.

Honda Pioneer 1000 si 1000-5
Cu roti dintate de transmisie din otel, DCT ofera o frana de motor performanta, lipsa punctelor de sudura care asigura o rulare lina si un transfer de putere de incredere. Vizand pozitia de lider la categoria side-by-side multifunctional, Pioneer este dotat cu un motor puternic in doi cilindri Unicam de 999cc, capabil de performanta si putere indiferent de destinatie. Este de asemenea primul side-by-side dotat cu o DCT complet automata in sase trepte, transmisie fara curea realizata magistral, durabila, eficienta si care face utilizarea extrem de facila. Proiectat, dezvoltat si realizat conform metodologiei holistice Honda, acest Pioneer de talie mare este foarte versatil si manevrabil, asigurand o calatorie lina si confortabila.

Construit in SUA si folosind componente provenite in special de pe piata interna, dar si de pe cea internationala, Pioneer 1000 este oferit in patru configuratii diferite, de la varianta de baza pentru trei persoane, la versiunea Deluxe cu capacitate de cinci persoane. Aceasta versiune vine in dotarea standard cu roti din aluminiu de 14 inci, imbracate in anvelope radiale de 27 de inci, faruri cu LED si EPS (electric power steering – servodirectie electrica).

Honda Pioneer 1000 si 1000-5 mountain view
Fiecare varianta a 2016 Honda Pioneer 1000 vine cu dotare standard 4 WD, o sub-transmisie high-low si un diferential de blocare in 4 moduri, in timp ce modelul pentru cinci persoane are ca dotare o suspensie spate auto-reglanta si o bena considerabila, convertibila in bancheta dupa pattern-ul Honda QuickFlip, care schimba rapid destinatia vehiculului din utilitar in agrement si invers, fara orice alta interventie suplimentara.

Deocamdata, pentru lineup-ul 2016 anuntat sunt disponibile urmatoarele scheme de culori:  

- Pioneer 1000: rosu, verde (Olive)

- Pioneer 1000 EPS: rosu, portocaliu, alb sau Honda Phantom Camo

- Pioneer 1000-5: rosu, verde (Olive)

- Pioneer 1000-5 Deluxe: rosu, alb, argintiu (Metallic Silver) sau Honda Phantom Camo

 

Modelele se vor putea gasi in showroom-urile distribuitorilor inceapnd din aceasta toamna.

Te-ar putea interesa si:

2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

Augusto Fernandez, Pedro Acosta si Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP 2024. Testele oficiale din presezon au loc in Malaezia si Qatar. Pe 9-10 martie, urmeaza Marele Premiu al Qatar-ului pe circuitul international Lusail. Rid...

Citeste mai mult