2015 Yamaha R1 si M1 lansate la EICMA Milano

2015 Yamaha R1 si M1 lansate la EICMA Milano

05.11.2014

In prezent,la salonul EICMA Milano sunt prezentate cele mai noi motociclete si accesorii ale celor mai mari producatori din lume.

Printre acestia se afla si cei de la Yamaha,care au venit cu modele noi de motociclete,gata sa ii impresioneze pe fanii sai si pe cei mai exigenti rideri.

Una din noile motociclete lansate este super-sportiva Yamaha YZF-R1,cel mai popular model super-sport din lume.Noua versiune R1 2015 vine cu o greutate de 199 kg si beneficiaza de un plus de putere,tehnologie de ultima generatie si dezvolta o putere de 200cp,cu 18 cai putere in plus fata de modelul anterior.

In ceea ce priveste motorizarea,motocicleta Yamaha R1 este propulsata de un motor cu patru cilindri in paralel,4 valve si capacitate cilindrica de 998cc.Puterea de 200 cp este atinsa la o turatie de 13.500 rpm si un cuplu maxim de 112Nm la 11.500rpm.

In plus,sistemul de evacuare si cateva componente ale motorului sunt fabricate din titan.

Yamaha R1 2015 vine dotata cu doua discuri de frana de 320mm actionate de etriere monobloc,iar in partea din spate de un disc de 220mm.De asemenea,motocicleta este echipata standard cu sistemul ABS si UBS(Unified Brake System),oferindu-va un control excelent in timpul franarii.

Motocicleta beneficiaza de cadru tip Diamond din aluminiu si de un sub-cadru din magneziu pentru o greutate mai scazuta a motocicletei si pentru a va oferi un confort sporit.

Noua motocicleta R1 dispune de tehnologie de ultima generatie cu control 3D si astfel ii permite rider-ului sa isi aleaga setarile in functie de preferinte.Printre aceste functii,se numara LCD(Launch Control System),TCS(Traction Control System),LIF(Front Lift Control),Power Mode,QSS(Quick Shift System) si SCS(Slide Control System).

Pe langa varianta YZF-R1,cei de la Yamaha au mai lansat un model premium denumit M1.

Acest model dispune in plus fata de R1,de carene din fibra de carbon,suspensie Ohlins electronic reglabila,sistem GPS si Bluetooth.

Noua motocicleta Yamaha R1 2015 vine disponibila in trei variante de culori:rosu cu alb (Racing Red),albastru cu alb (Race Blu) sau negru Raven,iar modelul M1 vine doar in culoarea Carbon Fiber/Liquid Metal.



 

ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha 

Te-ar putea interesa si:

BRP ridica stacheta! Distractie extrema alaturi de snowmobilele 2025

BRP Inc. ofera cea mai completa gama de snowmobile de top pe toate segmentele, introducand lineup-urile Ski-Doo si Lynx pentru sezonul 2025. Fie ca este vorba despre capacitati si incredere pe traseu, prin zapada inalta, fie despre plimbari sau ambel...

Citeste mai mult