2015 Triumph Thruxton Ace Editie Speciala

2015 Triumph Thruxton Ace Editie Speciala

15.12.2014

Britanicii de la Triumph au prezentat noua Editie Speciala a modelului Thruxton. Noul membru al familiei de motociclete poarta numele de Thruxton Ace dupa celebra cafenea din Londra,Ace Cafe,unde a si fost lansat oficial.

Noul model 2015 Triumph Thruxton Ace vine cu aceleasi caracteristici tehnice ca cele ale modelului Thruxton standard,avand acelasi motor parallel-twin,cu o capacitate cilindrica de 865cc,ce dezvolta 69 cai putere si un cuplu maxim de 69Nm la 5.800 rpm.

In ceea ce priveste design-ul,modelul 2015 Thruxton Ace Editie Speciala vine cu un nou design,in alb cu negru.In plus,beneficiaza de logo-urile Triumph si Ace Cafe pentru a evidentia legatura stransa dintre constructor si cafeneaua londoneza.

De asemenea,Editia Speciala Thruxton Ace dispune de oglinzi retrovizoare,sa personalizata si placuta care arata ca este o motocicleta Editie Limitata.Alte accesorii moto prezente pe model sunt componentele cromate si esapamentul Arrow.

Noul model 2015 Triumph Thruxton Ace Editie Speciala va fi disponibil intr-un numar limitat de doar 100 de unitati.

Triumph Thruxton Ace Editie Speciaila front dealer img

ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha  

Te-ar putea interesa si:

Binder si Miller aduc puncte pentru Red Bull KTM Factory Racing in Runda 2 

Brad Binder s-a clasat pe locul al 4-lea si Jack Miller pe 5 pentru a incheia inca un weekend competitiv MotoGP pentru Red Bull KTM Factory Racing. A fost al doilea Mare Premiu din campanie si doar al cincilea desfasurat pe Circuitul International Al...

Citeste mai mult