2015 Triumph Street Triple RX

2015 Triumph Street Triple RX

18.12.2014

Cei de la Triumph au lansat anul acesta cateva motociclete spectaculoase,cele mai multe dintre ele fiind editii speciale.Printre ele se numara si modelul Triumph Street Triple RX editia speciala a versiunii Street Triple.

Modelul 2015 Triumph Street Triple RX este propulsat de un motor cu trei cilindri,o capacitate cilindrica de 675cc si dezvolta o putere de 106 cai putere.De asemenea,motocicleta vine cu un cuplu maxim de 68Nm la 9.750 rpm.

Noul model 2015 Triumph Street Triple RX este un hibrid intre modelul Street Triple R si Daytona 675,preluand anumite caracteristici de la acestea si in special partea din spate,este identica cu cea a modelului Daytona 675.

De asemenea,britanicii de la Triumph au echipat noul model 2015 Street Triple RX cu quickshifter(schimbator rapid de viteze) si vine disponibil pe argintiu mat cu rosu,pentru a completa aerul sportiv al motocicletei.

Pe langa cele mentionate anterior, Triumph Street Triple RX beneficiaza de o furca KYB complet ajustabila in partea din fata,un amortizor reglabil pe spate,frane Nissin,scut pentru baie si flyscreen.

Modelul Triumph Street Triple RX va putea fi achizitionat incepand cu luna ianuarie 2015.


Triumph Street Triple RX racing track


ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

Incep inscrierile pentru Rabla Clasic si Rabla Plus!

ATVRom anunta lansarea celei de-a 20-a editii a Programului Rabla Clasic si a celei de-a 9-a editii a Programului Rabla Plus. Incepand de marti, 19 martie 2024, ora 10:00, persoanele fizice sunt invitate sa se adreseze producatorilor validati pe...

Citeste mai mult