2015 Triumph Rocket X Editie Limitata

2015 Triumph Rocket X Editie Limitata

05.01.2015

Cei de la Triumph si-au prezentat noul cruiser editie limitata Rocket X pentru a celebra 10 ani de la lansarea primului model Rocket.

In ceea ce priveste motorul,modelul Rocket X este propulsat de un motor cu trei cilindri si o capacitate cilindrica de 2.294cc,dezvoltand o putere de 148 cai putere si un cuplu maxim de 221Nm la 2.750rpm.

Rocket X vine cu un design inovator, beneficiind de o gama mai aparte de culori precum negru metalizat(Jet Black) combinat cu dungi argintii(metal stripe) si in plus ghidonul, sistemul de evacuare si oglinzile retrovizoare vin vopsite pe negru, astfel observam atentia la detalii si un finisaj mai aparte. De asemenea,motocicleta vine cu jante din aliaj pe negru,iar logo-ul Triumph si emblema Rocket X completeaza stilul unic al acestei motociclete.

Britanicii de la Triumph au colaborat pentru acest model cu 8 Ball,acestia fiind cei mai renumiti in lumea moto pentru ideile lor in privinta designului mai aparte si a gamei de culori folosite pentru motociclete.

2015 Triumph Rocket X Editie Limitata - Triumph

Modelul standard Triumph Rocket III Roadster a fost lansat pentru prima data in 2004 si intotdeauna a beneficiat de un design aparte, fiind un model imposibil de nerecunoscut pe strazile orasului.

Noul model 2015 editie limitata Triumph Rocket X va fi disponibil pentru achizitionare incepand cu primavara acestui an.

Te-ar putea interesa si:

Vespa 2024 Lineup

Sezonul Vespa 2024 a inceput, aducand noutati pentru fanii nerabdatori sa urce in sa! Vespa continua sa cucereasca generatii intregi datorita sarmului care transmite ideea de libertate si al stilului unic. Istoria sa este intensa, Vespa fiind prot...

Citeste mai mult