2015 Suzuki KingQuad 750Axi

2015 Suzuki KingQuad 750Axi

14.01.2015

Modelul 2015 Suzuki KingQuad 750Axi este un ATV nascut pentru aventura, incununand 3 decenii de experienta in fabricarea de ATV-uri si plasandu-se exact in varful produselor Suzuki, ca fiind cel mai puternic si avansat tehnologic.

Cu un aspect compact, robust si agresiv, imagine completata de rotile puternice imbracate in anvelope cu aspect colturos, KingQuad 750Axi se poate imparti cu succes intre latura sportiva si cea utilitara, facandu-si datoria cu brio in ambele situatii.

Motorul DOHC de 722cc in 4 timpi, racit cu lichid, dezvolta puterea (50CP) si cuplul obligatorii pentru orice ATV sport-utilitar. Are un bun raspuns la comenzi si cea mai usoara manevrabilitate de pe piata, pornirea fiind electrica, transmisia pe cardan si o cutie de viteze automata.

Alte specificatii notabile pentru ATV-ul KingQuad 705Axi ar fi:

- Suspensii fata/spate independente, double wishbone
- Frana fata - hidraulica pe disc
- Frana spate - multidisc in baie de ulei
- Anvelopa fata: AT 25×8-12
- Anvelopa spate: AT 25×10-12
- Rezervor de 17,5 l (pt. benzina)
- Sa confortabila in forma de T
- Placa de frana din polietilena
- Un display LCD pe care sunt afisate ceasuri, indicatoare, scale etc., de exemplu cu posibilitate de afisare km sau mile
- Farurile pe fata sub forma de multi-reflector cu halogen de 30W iar pe spate un far compact de 5/21W, plus pozitii de frana.
- Culori disponibile: Terra Green and Flame Red.
2015 Suzuki KingQuad 750Axi - ATV

Te-ar putea interesa si:

CCR permite posesorilor de permise categoria B sa conduca motociclete de 125 cc

DECIZIE ASTEPTATA extrem de asteptata. Astazi, Curtea Constitutionala a Romaniei a decis permiterea posesorilor de permise categoria B sa conduca anumite tipuri de motociclete, cu transmisie automata, cu cilindree maxima de 125CC si putere maxima de ...

Citeste mai mult