Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Polaris Ranger 570


2015 Polaris Ranger 570
  04.11.2014

Noul Polaris Ranger 570 este UTV-ul potrivit pentru cele mai dificile sarcini in gospodarie cat si pentru agricultura,industrie,vanatoare sau pe drumurile forestiere.

UTV-ul iese in evidenta datorita echiparii sale dispunand de un motor in 4 timpi,cu un singur cilindru si capacitate cilindrica de 567cc,iar puterea motorului este tinuta sub control de transmisia automata PVT si alimentat de rezervorul de combustibil de 34 litri pentru a va bucura de plimbari cat mai lungi si confortabile fara griji.

Polaris Ranger 570 outback


Printre caracteristicile importante se numara si tractiunea integrala,sistemul de management al motorului si anvelopele Carlisle pentru o aderenta marita pe cele mai accidentate drumuri.

In ceea ce priveste suspensiile,UTV-ul vine cu suspensie MacPherson cu o cursa de 22.9cm in partea din fata si brat dublu independent IRS de 25.4 cm in partea din spate.

Cantarind doar 473 kg,noul Polaris Ranger 570 ofera multa putere in turatii joase.UTV-ul beneficiaza de injectie electronica de combustibil moderna si un sistem de rack-uri fata/spate pentru a transporta o greutate de 228.6 kg.

UTV-ul ofera o schimbare lina a vitezelor si un transfer bun de putere la roti prin intermediul transmsiei PVT,care aduce un sistem 2WD/All-Wheel-Drive,adica UTV-ul comuta pe 4x4 atunci cand rotile din spate incep sa alunece.Acest sistem este perfect pentru riderii incepatori care au nevoie de o solutie simpla sa traverseze terenuri si obstacole dificile,fara sa se gandeasca la altceva decat la drum.

Privind manevrabilitatea,UTV-ul Polaris Ranger 570 este stabil datorita ampatamentului de 185.4 cm si a suspensiei spate independente.De asemenea,sunt de observat si franele pentru acest UTV ,beneficiind de frane hidraulice pentru o putere marita de oprire.

Per ansamblu,noul 2015 Polaris Ranger 570 este un UTV care ofera raport calitate-pret foarte bun.


Polaris Ranger 570 wood cabin
ATVROM SPORT- importator UTV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Kawasaki, Linhai,Yamaha

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate