2015 CF Moto Tracker 800

2015 CF Moto Tracker 800

29.09.2014

Noul side-by-side model Tracker 800 este cel mai performant UTV lansat de cei de la CF Moto si poate fi folosit atat in scop recreational, pentru plimbari in natura, pentru pescuit cat si pentru vanatoare.

Propulsat de motorul V-twin 800cc,in patru timpi,racit cu apa, noul SxS CF Moto este dotat cu diferential blocabil,discuri hidraulice si suspensii independente cu doua brate duble, astfel devenind combinatia perfecta intre tehnologia de ultima generatie, utilitate si sport.

UTV CF Moto Tracker 800

Noul UTV CF Moto Tracker 800 este pe primul loc in ceea ce priveste pretul exceptional si durabilitatea acestuia si in plus vine cu accesorii si echipament standard pe masura cum ar fi care transmisia automata CVT,jantele negre din aluminiu,bara fata din inox inoxidabil,evacuare din inox si in plus alte caracteristici avansate de securitate.

Manevrabilitate UTV CF Moto Tracker 800

Acestea fiind spuse,noul Tracker 800 este cel mai performant UTV lansat de cei de la CF Moto pana la ora actuala si in plus vine cu o garantie de 2 ani.

Daca doriti sa achizitionati UTV-ul CF Moto Tracker 800,model 2015,vizitati magazinul nostru pentru mai multe informatii.

UTV CF Moto Tracker 800 Remorcare

ATVROM SPORT- importator UTV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Kawasaki, Linhai,Yamaha

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Z500 ABS

Toate privirile vor fi atintite asupra ta cand esti in saua noului supernaked Z500 ABS! Cu o caroserie distinctiva si un motor 451cc puternic, acest streetfighter cu stil agresiv este dedicat riderilor care nu se tem sa se faca remarcati.  C...

Citeste mai mult