2015 KTM 125 EXC

2015 KTM 125 EXC

26.06.2014

Modelul 2015 KTM 125 EXC are tot ce este necesar pentru a fi considerat unul din cel mai bun model off-road din clasa sa.Acesta vine echipat cu o gama completa de tehnologii de ultima generatie si ofera manevrabilitate excelenta pe orice tip de teren.

In ceea ce priveste puterea,KTM 125 EXC vine echipat cu un motor de 124.8cc,1 cilindru,in 2 timpi,racit cu apa.Puterea motorului este transferata la sol prin cutia de transmisie cu 6 trepte si a ambreiajului multi-disc umed.

De asemena, este important de mentionat ca 125 EXC vine cu un ghidon robust si conic Neken realizat din aliaj de aluminiu de inalta rezistenta.

Modelul 125 EXC este o motocicleta ideala atat pentru tinerii din clasa E1,dar si pentru cei care vor sa achizitioneze o motocicleta usor de manevrat,cu o greutate redusa si in plus care implica costuri minime de achizitie si intretinere.

Rotile vin echipate cu jante negre din aluminiu 7050 T6,cu spite negre cu nipluri usoare din aluminiu si hub-uri usoare CNC prelucrate,care ofera un nivel inalt de stabilitate in timp ce mentin greutatea la un nivel minim.

Anvelopele enduro Maxxis au fost special dezvoltate pentru KTM si exceleaza in ceea ce priveste tractiunea perfecta si performanta remarcabila de care dau dovada.

Franele de inalta tehnologie de la Brembo au fost intotdeauna echipamentul standard pe motocicletele KTM off-road si impreuna cu discurile de frana usoare sunt combinatia perfecta in ceea ce priveste sistemul de franare.

KTM 125 EXC are propriile setari ale suspensiei,optim reglata pentru greutatea si motorul motocicletei.Componentele suspensiei WP de inalta calitate au fost special realizate pentru a fi folosite enduro,acestea asigurand tractiune maxima si confort.

Bodywork-ul a fost proiectat ergonomic si functional in asa fel incat toata motocicleta sa fie in armonie perfecta cu rider-ul pana la ultimul detaliu.


Specificatii tehnice 2015 KTM 125 EXC

Tip motor:1 cilindru in 2 timpi,racit cu apa

Capacitate cilindrica:124.8cc

AlezajxCursa:54 mm x 54.5 mm

Transmisie:6 trepte de viteze

Raport primar:23:73

Ambreiaj:multi-disc umed

Sistem de aprindere:fara contact,sistem de aprindere complet controlat electronic cu reglaj ajustabil digital, de tip Kokusan

Furci:Suspensie WP cu susul in jos 4860 MXMA PA

Amortizor al suspensiei WP C

Cursa suspensiei fata:300 mm

Cursa suspensiei spate:335 mm

Frane fata:260 mm disc

Frane spate:220 mm disc

Unghiul capului de directie:63.5°

Ampatament:1,471 ± 10 mm

Garda la sol:355 mm

Inaltime scaun:960 mm

Capacitate rezervor:9.5 litri

Greutate fara combustibil:94 kg


ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha

 

 

Te-ar putea interesa si:

Vespa 2024 Lineup

Sezonul Vespa 2024 a inceput, aducand noutati pentru fanii nerabdatori sa urce in sa! Vespa continua sa cucereasca generatii intregi datorita sarmului care transmite ideea de libertate si al stilului unic. Istoria sa este intensa, Vespa fiind prot...

Citeste mai mult