Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Kawasaki Ninja H2,un model revolutionar supra-alimentat


2015 Kawasaki Ninja H2,un model revolutionar supra-alimentat
  01.09.2014

Cei de la Kawasaki se pregatesc de lansarea noului model,Ninja H2.In acest moment,nu avem foarte multe detalii,insa din prima descriere oficiala,sloganul este rasunator "Built beyond belief","turbina cu gaze"... si "tehnologii aerospatiale",ceea ce ne duce cu gandul la o motocicleta supra-alimentata.

Motocicleta va fi prezentata la salonul 2015 Intermot din Koln pe 30 septembrie 2014 si va veti bucura de un concept inedit si proiectat numai de expertii din acest domeniu si cu sprijinul colegilor din industria aerospatiala,turbinelor cu gaz si a altor sectoare de ultima generatie.


Kawasaki Ninja H2 cover


Cel mai probabil,Kawasaki Ninja H2 va veni echipata cu propulsorul-concept prezentat la Tokyo Motor Show si va avea un „motor supra-alimentat pentru motociclete bazat pe cunostintele dobandite de la proiectarea si producerea turbinelor cu gaz“.

Numele de Ninja H2 este preluat de la March IV H2 750cc,o motocicleta in trei cilindri,fabricata intre 1972-1975,un model care a avut un succes rasunator pe scena moto,dominata in acei ani de englezi.

Datele si specificatiile tehnice oficiale pentru Kawasaki Ninja H2 vor fi dezvaluite in cursul anului 2014 si va vom tine la curent in cel mai scurt timp posibil pentru a va prezenta toate detaliile de care aveti nevoie pentru a putea comanda acest model unic si cu o performanta pe masura.Kawasaki Ninja H2 engine 
ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate