Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Kawasaki Ninja H2R,cea mai puternica motocicleta lansata pana in prezent


2015 Kawasaki Ninja H2R,cea mai puternica motocicleta lansata pana in prezent
  31.12.2014

Dupa o campanie teaser ce a durat o luna, Kawasaki a dezvaluit in cele din urma noul Ninja H2R la expozitia Intermot,unde a avut o prezentare pe masura "bestiei" pe doua roti.Pentru numele motocicletei H2 s-au inspirat din modelul Triple Kawasaki de 750cc produs la inceputul anilor ’70. Echipa Green numeste H2R ca “nava amiral pentru marca Kawasaki”, un model ce evidentiaza evolutia tehnologiei din mai multe devizii din cadrul Kawasaki Heavy Industries (KHI).

Motorul de 300 CP a fost construit prin folosirea inductiei fortate. Un compresor centrifugal, dezvoltat cu ajutorul diviziei industriale aerospatiale KHI, a dus la crearea unui motor puternic cu patru cilindri in linie.

Pentru a rezista la vant, modelul H2R este echipat cu o caroserie aerodinamica ce minimalizeaza rezistenta la inaintare datorita testelor efectuate in timpul proiectarii in tunel aerodinamic si are o stabilitate sporita atunci cand se deplaseaza cu viteza. Piesele caroseriei sunt din fibra de carbon si pentru a completa design-ul, oglinzile sunt vopsite negru chrome, vopsea special conceputa pentru modelul H2.

Cei de la Kawasaki spun despre sasiu “ca ofera rezistenta necesara pentru a valorifica puterea incredibila a motorului supraalimentat si un flex echilibrat ce ajuta la stabilitatea motocicletei la viteze mari”.

O veste trista adusa de Kawasaki, este aceea ca  “desi Ninja H2R va fi o motocicleta de productie, puterea imensa data de cei 300 CP, ne obliga ca acest model sa fie disponibil doar pentru circuit. Echipata cu anvelope slick, aceasta nu este potrivita pentru drumurile publice si ar trebui condusa doar de riderii cu experienta”.

Motocicleta Kawasaki H2R poate fi comandata din magazinul nostru si beneficiaza de doi ani garantie.

 


ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha   
© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate