2015 Kawasaki ER-6N

2015 Kawasaki ER-6N

28.11.2014

Noul model 2015 ER-6N este una din cele mai accesibile motociclete Kawasaki pentru riderii incepatori care vor sa descopere tainele motociclismului,iar datorita combinatiei sale unice de aspect,confort si viteza devine alegerea potrivita pentru acestia.

ER-6N este propulsata de un motor compact in 4 timpi,parallel twin,capacitate cilindrica de 649cc,racit cu lichid si dezvolta 71 cai putere,fiind optimizat pentru a oferi un cuplu mai mare in turatii joase si medii pentru plimbarile prin oras,dar fara sa isi piarda din caracterul sport la turatii inalte.

Noul model 2015 Kawasaki ER-6N beneficiaza de un cadru cu design special si are un aport important la greutatea redusa a motocicletei.De asemenea,noul rezervor de combustibil este cu 20mm mai inalt,iar in partea din spate se completeaza ergonomic cu linia seii.

In ceea ce priveste design-ul, Kawasaki ER-6N dispune de un far reproiectat care contribuie la aspectul sau de streetfighter al motocicletei.In plus,saua sport vine cu o captuseala groasa care ii asigura un plus de confort rider-ului,iar mansoanele de sustinere pentru pasager au fost montate ergonomic.

Sistemul de suspensii al noului model 2015 Kawasaki ER-6N vine cu furca telescopica de 41mm in partea din fata si monoamortizor ajustabil in 7 pozitii in partea din spate.

Sistemul de franare este asigurat de discurile duble de 300mm cu etriere cu doua pistoane pe fata si un disc de 220mm cu etrier si un singur piston in partea din spate.

Avand in vedere lista completa de dotari si a tehnologiei de ultima generatie prezente pe motocicleta Kawasaki ER-6N, aceasta devine cel mai dorit model in randul riderilor incepatori cat si al celor experimentati.

Modelul 2015 Kawasaki ER-6N este disponibil in gama de culori alb,verde si negru.


ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha  

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL

CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL se simte „acasa” pe teren accidentat, plin de obstacole, iar imbunatatirile pentru sezonul 2024 se reflecta prin cresterea performantei si un look modern, atractiv, cu doua optiuni de culoare (Magna Red, Tundra Grey). Ave...

Citeste mai mult