2015 Honda NC700X

2015 Honda NC700X

22.12.2014

Noua Honda Honda NC700X este o motocicleta construita pentru o eficienta maximizata. In centrul motocicletei se afla un motor de 670cc, racit cu lichid, parallel-twin, SOHC. Motorul este alimentat de un rezervor cu o capacitate de 14 litri, cu o cutie de viteze cu ambreiaj conventional, cu sase trepte sau transmisie automata cu dublu ambreiaj (DCT). Injectia electronica va ajuta la porniri fara esec in diminetile friguroase si functionare ireprosabila chiar si la altitudini mari.

Puterea de oprire este asigurata de un disc de frana fata de 320mm cu un etrier cu doua pistonase, si un disc de 240mm pe spate cu etrier cu un singur pistonas. De asemenea, este disponibil un sistem ABS pentru versiunea echipata cu transmisie DCT.

Honda Honda NC700X este un o motocicleta din categoria streetbike, ce combina functionalitatea cu adrenalina.In timpul saptamanii este ideala pentru navetisti pentru a ajunge la timp la munca si a trece nestingherit printre masinile blocate in trafic. In week-end puteti explora muntii sau zona rurala. Usoara, agila, si un motor ce ofera o forta generoasa, aceasta motocicleta este perfecta pentru calatoriile lungi.

Confortabila la orice viteza, pozitia verticala pe sa ofera o buna vizualizare a traficului. In conditii reale, avem nevoie de a transporta mai mult decat un telefon si un card de credit, de aceea Honda NC700X vine dotat cu un compartiment de 21 litri, suficient de incapator pentru a depozita o casca full face.  Parbrizul cu profil low este suficient pentru a oferi protectia necesara impotriva vantului si mentine forma ingusta a motocicletei. Bordul LCD digital este compact, usor de citit si include vitezometru, tahometru, ceas, indicator al combustibilului.  

In urmatoarele randuri va prezentam specificatiile tehnice Honda NC700X :

Tip motor : 670cc, racit pe lichid, parallel-twin, SOHC, patru valve per cilindru

Compresie : 10.7:1

Cutie de viteze : sase trepte de viteza

Suspensii fata : furca de 41mm  

Suspensii spate : un singur amortizor Pro-Link®

Frane fata : disc de 320mm cu 2 pistonase pe etrier

Frane spate : disc de 240mm disc cu un singur pistonas pe etrier

Anvelopa fata : 120/70ZR17 radial

Anvelopa spate : 160/60ZR17 radial

Inaltime sa : 83 cm

Rezervor : 21 l

Culori disponibile : Negru,Rosu

ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha
   

Te-ar putea interesa si:

Istoria KTM Duke

KTM, un nume de referinta in industria motocicletelor, celebreaza in 2024 un moment remarcabil: 30 de ani de inovatie si excelenta incepand cu lansarea modelului DUKE.De la debutul cu KTM 400 DUKE si KTM 620 DUKE in anii 1990, pana la impresionantul ...

Citeste mai mult