2015 Honda FourTrax Rincon

2015 Honda FourTrax Rincon

28.07.2014

Un vehicul utilitar si recreational in acelasi timp, ATV-ul Honda Rincon beneficiaza de aprecierea entuziastilor si a fanilor. Honda a anuntat varianta 2015 a lui Rincon, un ATV care promite performante chiar mai bune si un pachet mai bun, cu echipamente de lux si performanta de neegalat.

Honda Rincon 2015 este propulsat de un motor de 675cc racit cu lichid, cu OHV, cu un singur cilindru, in 4 timpi care este alimentat de o clapeta de acceleratie de 40 mm si foloseste un sistem de injectie PGM-FI si aprindere digitala. De asemenea, a fost adaugat un senzor O2 pentru convertorul catalitic al sistemului de evacuare, care asigura emisii mai scazute in tandem cu autonomia crescuta a modelului.

Transmisia aduce un convertor hidraulic de cuplu, trei trepte de inainte si o treapta de marsarier, cu sistem Electric Shifting Program, o trasatura convenabila care faciliteaza o schimbare mai usoara a vitezelor. Diferentialul fata TraxLok ofera extra aderenta atunci cand e nevoie si permite ATV-ului sa faca fata obstacolelor dificile mai usor.

De vreme ce avem de-a face cu tehnologie ATV clasa premium, noul Rincon vine prevazut cu suspensii independente double-wishbone, cu o cursa de 17.5 cm fata si 20.3 cm spate, puterea de franare vine din discurile duble fata de 180mm si discul single spate, iar jantele din otel sunt “incaltate” cu anvelope de 25 x 10-12”. Privind greutatea, Honda Rincon 2015 are o greutate de 297 kg si include un rezervor de combustibil de 16.7 litri.

Modelul va fi disponibil pe culorile rosu, masliniu si camuflaj.

ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Dinli, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

Brandul austriac introduce gama 2025 KTM Motocross

Dupa ultimul update la gama complet reproiectata 2023 KTM SX, lineup-urile 2025 KTM SX si 2025 KTM SX-F ridica stacheta in ceea ce priveste conexiunea cu riderul si controlul. Concepute sa ofere riderilor mai mult control decat inainte, seriile 20...

Citeste mai mult
Taguri