Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 Harley Davidson prima motocicleta electrica "LiveWire"


2015 Harley Davidson prima motocicleta electrica LiveWire
  24.06.2014

Cei de la Harley Davidson au prezentat cel mai nou si inovativ proiect al companiei,lansarea primei lor motociclete electrice LiveWire care promit sa schimbe radical imaginea marcii americane.


In 2015,Harley Davidson vor trimite acest model in toata lumea pentru a face studii de piata,insa nu va destinata publicului larg si va ajunge doar la clientii selectati de companie,acestia oferindu-le feedback despre motocicleta.

Motocicleta va merge pe faimoasa ruta "Route 66" si se va opri la cele 30 de reprezentante ale companiei pana la sfarsitul anului.

Chiar daca s-au oferit cateva informatii despre performante si detalii ,stim ca va avea aspectul unui motor naked clasic cu elemente sportive,suspensie dubla si bineinteles motor electric.

Autonomia motocicletei va fi de aproximativ 200 kilometri si o viteza maxima de 148 km/h.O incarcare completa va dura intre 30 minute si o ora.De asemenea,cei de la Harley Davidson au declarat ca motocicleta va veni cu un sunet nou si va avea o putere destul de mare incat o sa puteti face un burnout fara nici o ezitare.


Caracteristici cheie
2015 Harley-Davidson Livewire Electric

-Motor electric

-Sunet nou

-Fara evacuare

-Cel putin un ambreiaj dublu

-Naked bike

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.
 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate