2015 Harley Davidson prima motocicleta electrica "LiveWire"

2015 Harley Davidson prima motocicleta electrica "LiveWire"

24.06.2014

Cei de la Harley Davidson au prezentat cel mai nou si inovativ proiect al companiei,lansarea primei lor motociclete de tip electric, LiveWire, care promite sa schimbe radical imaginea marcii americane.

In 2015,Harley Davidson vor trimite acest model in toata lumea pentru a face studii de piata,insa nu va destinata publicului larg si va ajunge doar la clientii selectati de companie,acestia oferindu-le feedback despre motocicleta.

Motocicleta va merge pe faimoasa ruta "Route 66" si se va opri la cele 30 de reprezentante ale companiei pana la sfarsitul anului.

Chiar daca s-au oferit cateva informatii despre performante si detalii ,stim ca va avea aspectul unui motor naked clasic cu elemente sportive,suspensie dubla si bineinteles motor electric.

Autonomia motocicletei va fi de aproximativ 200 kilometri si o viteza maxima de 148 km/h.O incarcare completa va dura intre 30 minute si o ora.De asemenea,cei de la Harley Davidson au declarat ca motocicleta va veni cu un sunet nou si va avea o putere destul de mare incat o sa puteti face un burnout fara nici o ezitare.


Caracteristici cheie 2015 Harley-Davidson Livewire Electric

-Motor electric

-Sunet nou

-Fara evacuare

-Cel putin un ambreiaj dublu

-Naked bike


ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Spyder RT

Echipat cu un motor eficient Rotax 1330 ACE, roadsterul Can-Am Spyder RT raspunde cu precizie la fiecare comanda, fie ca strabati 406 km cu un singur plin sau te bucuri de acceleratie maxima pe drumuri serpuitoare. 2024 Can-Am Spyder RT, un parten...

Citeste mai mult