2015 Can-Am Spyder F3 si versiunea sport F3-S

2015 Can-Am Spyder F3 si versiunea sport F3-S

06.10.2014

Can-Am a dezvaluit ultimele detalii despre lansarea noului roadster Spyder model F3,precum si preturile de baza si accesoriile care pot fi instalate pe acest model 2015.

Acestia ofera doua versiuni ale Spyder-ului,cea de baza F3 si F3-S pentru cei care vor un plus de adrenalina si un look agresiv.

2015 Can-Am Spyder F3 si versiune sport F3- S-1

De asemenea,daca doriti, Can-Am va ofera trei modele personalizate din fabrica,Touring Escape,Muscle Attitude si Urban Nights,potrivit cerintelor dvs.insa totul extra cost.

Modelul 2015 Can-Am Spyder F3 este disponibil incepand de la 15.320 euro varianta de baza,in timp ce F3-S poate fi al dvs.incepand cu 16.500 euro.

In ceea ce priveste puterea, 2015 Can-Am F3 este propulsat de un motor cu trei cilindri Rotax,prezent deja pe ultimul model Spyder RT si dispune de o capacitate cilindrica de 1330cc.Pe langa acestea, Spyder produce 115 cai putere la 7,250 rpm si un cuplu maxim de 130Nm la 5.000 rpm.

La fel ca orice Spyder modern,modelul 2015 F3 vine cu o multitudine de caracteristici electronice de securitate care sa compenseze faptul ca nu se poate inclina.Printre cele mai importante dotari sunt:sistemul de control al stabilitatii,sistemul de control al tractiunii,sistemul de blocare la franare si servodirectia dinamica care va sunt oferite standard.

2015 Can-Am Spyder F3 si versiune sport F3- S-2

Spyder-ul F3 este cuplat la transmisia cu sase trepte de viteze care poate fi folosita atat manual,cat si semi-automata,ambele cu reverse.Franele de disc hidraulice sunt oferite de Brembo,iar suspensiile de Fox.Panoul de bord complet ofera cele mai importante informatii de care aveti nevoie pentru a va bucura de plimbari cat mai placute si mai linistite.

Un alt aspect important la Spyder-ul F3 este ca cei de la Can-Am le ofera clientilor sai sistemul UFIT,o metoda rapida,fiabila si usor de utilizat pentru a va alege F3-ul in functie de statura dvs.Pe site-ul oficial veti gasi aplicatia pentru a va introduce inaltimea si ei va vor recomanda ce vi se potriveste,insa sunteti liberi sa va alegeti combinatia de manere si pedale pe care le doriti.

ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.
 

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides, plasat pe locul trei dupa a 7-a etapa Dakar 2024

Riderul Red Bull KTM Factory Racing a incheiat a saptea etapa a raliului Dakar 2024 pe locul 3. Kevin Benavides concureaza cu o motocicleta KTM model 450 RALLY si se situeaza pe locul al cincilea general in clasamentele provizorii. Colegul de echipa,...

Citeste mai mult