2015 Can-Am Spyder ST

2015 Can-Am Spyder ST

04.12.2014

Can-Am Spyder ST a fost construit pe un inovator Y-Frame, care gazduieste un motor racit cu lichid Rotax 998 cc V-twin cu injectie electronica. Impreuna cu motorul puternic si acceleratia electronica se ofera raspuns instantaneu si un consum optim si economic de combustibil.

O combinatie reusita de sport si touring, acest model de roadster Can-Am Spyder are un amplu spatiu de depozitare si protectie contra vantului cu ergonomia necesara pentru a lua viraje stranse. Parbrizul cu deflectoare de vant poate fi reglabil si detasabil ceea ce va permite sa personalizati protectia dumneavoastra corespunzator conditiilor meteorologice. Pasagerul va aprecia plasarea scaritelor ajustabile pentru un confort sporit.

Spyder ST apare foarte potrivit pentru calatoriile de lunga durata, avand in dotatie manometre usor de citit, un centru de comanda electronic si un amplu compartiment de depozitare a echipamentului in conditii de siguranta, dispunand de 44L de spatiu etans. Un ecran full color va permite un acces usor si rapid la informatii precum, distanta parcursa, viteza si RPM.

Puteti alege intre transmisia semi-automata si cea manuala de 5 trepte, ambele cu marsarier. Transmisia semi-automata ofera schimbari de trepte rapide fara necesitatea folosirii ambreiajului. Miscarea fluida a transmisiei manuale se datoreaza cutiei de viteze cu 5 trepte creata special pentru Can-Am Spyder.

Dezvoltat in parteneriat cu BOSCH, Sistemul de Stabilitate a vehicului integreaza ABS, control al tractiunii si control al stabilitatii inspirand increderea necesara de a merge la drum lung. Sistemul de franare asigura putere de oprire excelenta si performanta constanta.

Sistemul electronic de servodirectie ofera o asistenta ce variaza in functie de viteza autovehicului deci, întotdeauna usor de manevrat si condus.

Amortizoarele cu corp din aluminiu adonizat (aluminiul a fost acoperit cu un invelis protector, printr-un proces de conversie electrochimicala. Procesul de anodizare afecteaza atat suprafata cat si interiorul metalului. Partile anodizate sunt durabile, nu isi pierd lustrul, rezista abraziunilor si isi mentin aparenta pentru o perioada lunga de timp.) si ajustari pretensionate filetate ajuta la o performanta inalta sport-tuned in viraje.

The Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.) inseamna un sistem anti-furt ce ajuta la protejarea vehicului. Acesta va porni doar daca va fi folosit corect cheia electronica codata.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS si varianta X10 EPS Premium 2024

CFMOTO CFORCE 1000 X10 este varianta touring a modelului 1000cc de baza, distingandu-se prin putere si manevrabilitate. Acest ATV CFMOTO cu doua locuri este alimentat de un motor V-Twin racit cu lichid, pe injectie (Bosch EFI) si dezvolta maximum 90 ...

CITESTE MAI MULT