2015 Can-Am Renegade 1000

2015 Can-Am Renegade 1000

23.05.2014
Aspecte generale Can-Am Renegade 1000

Pentru anul 2015, compania
Can-Am vine pe piata cu un nou model deATVRenegade 1000, cu o putere de 82 cp Rotax V-Twin si este oferit in varianta de baza dar si industriala.

Motorul modelului Renegade 1000 este unul foarte puternic avand opt valve,82 cp, răcit cu lichid si cu o capacitate de 976cc V-twin DOHC. De asemenea,ii vin in ajutor clapeta de acceleratie de 46mm si cele doua injectoare VDO Siemens pentru o accelerare instantanee.

Pentru performante in conditii de umiditate si de teren,sistemul de transmisie CVT dispune de un sistem de etansare si de un dop de scurgere integrat,care este usor de accesat daca va fi nevoie vreodata sa elimini apa din carcasa CVT-ului.Admisia este pozitionata intr-o locatie mai buna in sasiu pentru performante optime in conditii umede.Renegade 1000 vine cu o transmisie automata cu motor de franare standard, high,low, park si marsarier inclus.

Un alt atuu la Renegade 1000 este radiatorul cu o capacitate destul de mare,care imbunatateste racirea pentru o performanta cat mai buna a motorului pe timp de munca dar si de "joaca".

De asemenea,in pachetul motorului intra si un sistem de evacuare performant si o finala cap/cover care contribuie la design-ul inovativ al evacuarii.Acest sistem ramane in traditia companiei Cam-Am pentru producerea acestei impresionante evacuari,adresandu-se strict la dB si emisiile standard.

Pentru o vizibilitate si claritate cat mai buna pe timp de noapte,Renegade 1000 vine cu becuri de 240W (4x60),cele patru faruri de tip proiector aducand un stil de neegalat si performanta acestui model de ATV.Stopul vine cu un design elegant care se contopeste cu plasticul din spate si ofera vizibilitate marita chiar si pe cele mai dificile trasee.



Specificatii tehnice ale ATV-ului Can-Am Renegade 1000 X xc model 2015


Motor:82 cp Rotax V-Twin 1000 EFI

Transmisie CVT

Radiator mare

Evacuare de inalta calitate si amortizor de zgomot

Cadru SST G2 cu Contact Control geometric

Suspensie fata dubla A-arm cu geometrie "dive control"

Suspensie spate TTI

Diferential fata Visco-Lok‡

Discuri de frana 214 mm cu etrier cu pistoane duble

Sistem de franare separat fata/spate

Jante din aluminiu de 12"(30.5 cm)

Anvelope ITP Holeshot ATR (modelul de baza)

Rezervor mare de combustibil

Acces usor la elementele de intretinere

Lumina 240W

D.E.S.S.

Modul Dynamic Power Steering (DPS)

Visko-Lok QE

Suspensie complet ajustabila FOX Podium

Ghidon cu brate din aluminiu si deflectoare de vant 

Doua optiuni de culoare: Galben si Negru/Digital Camo si Manta Green
 



ATVROM-importator ATV Arctic Cat,Can-Am Bombardier,CFMoto,Goes,Kawasaki,Linhai,Suzuki,TGB,Yamaha





 

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki introduce noile modele de SxS-uri RIDGE

Producatorul japonez aduce in sezonul 2024 noua sa propunere pe segmentul de side-by-side-uri sport-utilitare, gama de modele Kawasaki RIDGE. Noile vehicule sunt construite atat pentru agrement, cat si pentru munca si livreaza confort sporit la pilot...

Citeste mai mult